17/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι ο Chris Brown διατηρούσε δεσμό με τη Rihanna μέχρι πριν τρία χρόνια, όταν ο Chris επιτέθηκε και χτύπησε τη Rihanna. Ο σάλος που δημιουργήθηκε σε συνδυασμό με την καταδίκη του Chris, που κόντεψε να του καταστρέψει την καριέρα, έκαναν τον γύρο του κόσμου, όπως και τα δικαστικά μέτρα που έλαβε η Rihanna εναντίον του.

Με τον καιρό, όμως, η τραγουδίστρια φαίνεται να τον συγχώρησε, καθώς τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις τους έχουν εξομαλυνθεί σε μεγάλο βαθμό. Η αρχή έγινε μέσω Twitter και σύντομα οι δύο πρώην εραστές θεάθηκαν να διασκεδάζουν στους ίδιους χώρους, παρά την δικαστική εντολή που απαγόρευε στον Chris να πλησιάζει τη Rihanna σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων.

Οι νέες φήμες αναφέρουν ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Rihanna κάλεσε τον Chris σε πάρτυ γενεθλίων που έδωσε στη βίλα της στο Beverly Hills. Η Rihanna πέρασε αρκετή ώρα κοντά στον Chris, αλλά συνοδευόταν «από κοντά» από την Katy Perry. Στο πάρτυ έδωσαν παρουσία οι Bruno Mars, Kelly Rowland και αρκετοί ακόμα διάσημοι φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας.

Ο Chris Brown ήταν καλεσμένος και η Rihanna φερόταν σα να είναι το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στη γη. Ίσως να είχε αποκτήσει αυτό που είχε ευχηθεί”, ανέφερε αυτόπτης μάρτυς στη βρετανική The Mirror. “Η Rihanna και η Katy τους τρέλαναν όλους. Στο τέλος έπαιξαν τουρτοπόλεμο και χόρευαν με τον Bruno και τον Chris τσιρίζοντας. Η Rihanna βεβαιώθηκε ότι ο Chris περνούσε καλά κι εκείνος δεν έδωσε λαβές για σχόλια μιλώντας την περισσότερη ώρα με φίλους του”.

Κάποια στιγμή έσπασε το τακούνι της Katy και αναγκάστηκε να φύγει ξυπόλητη. Και η ίδια η Rihanna είχε ατύχημα, όταν σκίστηκε το φόρεμά της αλλά δεν πτοήθηκε”…

Η Rihanna σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές με τον Chris Brown...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here