1/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η συνεργασία των Queen, δηλαδή των Brian May και Roger Taylor, με τον Paul Rodgers στα φωνητικά, ίσως έχει συνέχεια…

Η συνεργασία των τριών μουσικών είχε ξεκινήσει το 2004 με σκοπό τις περιοδείες και συναυλίες που έδωσαν σε όλο τον κόσμο από το 2005 έως τα τέλη του 2008. Η συνεργασία τελείωσε το 2009 καθώς ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, χωρίς ωστόσο να αποκλείσουν μια συνεργασία στο μέλλον. Και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να βρεθούν ξανά μαζί οι Queen με τον Paul Rodgers. “Ίσως το ξανακάνουμε”, δήλωσε ο Rodgers. “Διακόψαμε τη συνεργασία μας επειδή θέλαμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα”.

Κάναμε δύο παγκόσμιες περιοδείες και μετά το άλμπουμ που ηχογραφήσαμε αισθανόμουνα ότι δεν υπήρχαν πολλά ακόμα πράγματα να γίνουν. Δεν θέλαμε αυτή η συνεργασία να είναι συνεχής, αλλά προσωπικά ευχαριστήθηκα πολύ τον ρόλο μου”, συνέχισε ο Paul Rodgers.


Paul Rodgers

Ο Rodgers μιλώντας στα βραβεία Ivor Novello αναφέρθηκε στη δυσκολία του να αναπληρώσει το κενό του Freddie Mercury στο συγκρότημα αλλά και τον θαυμασμό του για το πώς ο εκλιπών τραγουδιστής αντιμετώπισε την ασθένειά του. Ο ρόλος μου ήταν πολύ δύσκολος γιατί έπρεπε να αναπληρώσω το κενό που άφησε πίσω του ο Mercury. Στις αρχές αυτοσχεδιάζαμε και περνούσαμε καλά αλλά όταν τα πράγματα «σοβάρεψαν» συνειδητοποίησα τις δυσκολίες του έργου που ανέλαβα”.

Μεγάλωσα με τον Freddie. Πάντα έτρεφα μεγάλο θαυμασμό για τον ίδιο και τους Queen. Και όσο περισσότερα μάθαινα για τη ζωή, αλλά και τον θάνατό του, ανακάλυψα ότι ήταν και πάρα πολύ γενναίος”, ολοκλήρωσε ο Paul Rodgers.

Παρότι ο τραγουδιστής δεν απέκλεισε ένα ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του με τους Queen, δεν έδωσε και κάποια είδηση ότι, τουλάχιστον σύντομα, θα υπάρξει κάποια επανένωσή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here