6/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το V Festival, ένα από τα πιο φημισμένα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Βρετανίας, ξεπούλησε όλα τα εισιτήρια για Hylands Park, Chelmsford και Weston Park μέσα σε μόλις δύο ώρες.

Τα εισιτήρια τέθηκαν σε διαθεσιμότητα την Παρασκευή στις 10 το πρωί και μέχρι τις 12 είχαν …εξαφανιστεί! Η εξάντληση των εισιτηρίων οφείλεται, φυσικά, στα ονόματα που θα συμμετάσχουν, όπως οι Stone Roses που ενώθηκαν πρόσφατα και οι The Killers, που υπόσχονται έντονες ροκ βραδιές στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Αλλά μη νομίζετε ότι τα «μεγάλα» ονόματα είναι μόνο αυτά τα δύο. Οι Snow Patrol, οι High Flying Birds του Noel Gallagher, η Nicki Minaj, ο David Guetta, ο Tinie Tempah και ο Ed Sheeran, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους κάνοντας ακόμα ελκυστικότερο το φεστιβάλ.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ ενδυναμώνεται και αυτό οφείλεται στους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που ανεβαίνουν στις σκηνές του, αλλά και στους θεατές που κάθε χρόνο το παρακολουθούν και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα”, ανέφερε ο διευθυντής του V Festival Simon Moran.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here