17/11/2011
www.musiccorner.gr

Μαζί με τους συνεργάτες του Κώστα Γιαννίρη [μπάσο-τραγούδι] και Χάρη Μιχαηλίδη από τους Δραμαμίνη [κιθάρα-τραγούδι], ο Οδυσσέας Τσάκαλος [τύμπανα-τραγούδι-ακ.κιθάρα] σε ένα πρόγραμμα που περιέχει τραγούδια του από την περίοδο των ΦΑΤΜΕ, τους δύο προσωπικούς του δίσκους καθώς και άλλα τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.

Ιδρυτικό μέλος των ΦΑΤΜΕ. Μετά τη διάλυση τους συνεργάζεται με το Νίκο Πορτοκάλογλου και συμμετέχει στη δισκογραφία άλλων Ελλήνων δημιουργών. Εγραψε τα πρώτα του τραγούδια στη περίοδο των ΦΑΤΜΕ (Στη Σταδίου, Πες το και έγινε, Ειναι όπως παλιά). Το 2004 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό αλμπουμ (ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ) κυρίως σε δικούς του στίχους και μουσική. Συμμετέχουν οι Ν. Πορτοκάλογλου, Κ. Λειβαδάς, Γιώτα Νέγκα.

Σε ανταπόδωση της “επίσκεψης” συνυπογράφει τη μουσική στο “ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ” του Κώστα Λειβαδά. Το 2010 κυκλοφορει το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο “ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΣ“. Την ενορχήστρωση έκανε ο Κώστας Γιαννίρης. Στο ομώνυμο τραγούδι συμμετέχουν oι: Νίκος Ζιώγαλας και η Ευτυχία Μητρίτσα… και τα καλύτερα έρχονται…

Info:
21/11/11
Nueva Trova
Αθηνάς και Βλαχάβα 9,Μοναστηράκι
Ώρα Έναρξης: 22:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here