20/11/2012
www.musiccorner.gr

Οι ΑLTRIBEband παρουσιάζουν επίσημα την προσωπική τους δουλειά και το γιορτάζουν με μία συναυλία στην Αρχιτεκτονική.

Μία αυθεντική ροκ βραδιά με την “Φυλή του Αλ”, όπως μεταφράζεται το όνομα του γκρουπ, στην καλύτερη στιγμή της…! Γιατί, οι ΑLTRIBE band, μετά από δύο χρόνια πορείας και εμφανίσεις που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, φέτος προχωράνε και πετυχαίνουν… “Το θαύμα“.

Αυτός είναι ο τίτλος της προσωπικής τους δουλειάς, την οποία θα παρουσιάσουν στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, σε ένα πραγματικό πάρτι, στο οποίο συμμετέχει το ιστορικό blues-rock συγκρότημα The Bluesbirds.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 22.00

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116) Γκάζι

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

« Backtothefuture »

Οι ALTRIBE band μπήκαν στα μουσικά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια και είναι σίγουρο ότι θα μείνουν. H ποικιλία στη μουσική τους, που ενώ έχει ρίζες στο κλασικό είναι ταυτόχρονα σύγχρονη και κάνει τους ALTRIBE band ένα συγκρότημα με προσωπικό ύφος – ένα πολυδιάστατο μουσικό εκρηκτικό μίγμα με παθιασμένη παρουσία επί σκηνής.

Ένα Rock συγκρότημα με βαθύ πάτημα στο παρελθόν. Ένα συγκρότημα… « Back to the future ».

Δημιουργήθηκαν από τον γνωστό drummer, συνθέτη & στιχουργό Albert Παναγιωτόπουλο, με μακρά πορεία σαν session μουσικός, δάσκαλος τυμπάνων και συνθέτης World Fusion μουσικής (Albert: “Visionary World” – “Hyperfly”). 

Επίσης το συγκρότημα αποτελούν η Φιόνα Λαμπρίδη, μια soprano που αγαπούσε τα blues. Μια φωνή που καταφέρνει παρ’όλη την κλασική της παιδεία να κινείται άνετα στο rock-funk.

Ο Νίκος Παπατριανταφύλλου είναι ένας πολυτάλαντος μουσικός με πτυχίο κλασικής κιθάρας, δάσκαλος και κιθαρίστας με θητεία σημαντική στη blues-rock-jazz και ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος ένας μπασίστας με ιδιαίτερα προσωπικό παίξιμο, γνωστός κυρίως από τη συνεργασία του με τους Magic de Spell.

Στις live εμφανίσεις συμπεριλαμβάνουν τραγούδια διασκευασμένα πάντα στο ύφος τους, καλλιτεχνών από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή: Jeff Beck, Stevie Wonder, Nina Simone, Led Zeppelin, Chris Isaac, Dona Summer, Rolling Stones, Λ. Παπαδόπουλο, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλε, Π. Σιδηρόπουλο, Δ. Πουλικάκο.

Τον Οκτώβριο του 2012 κυκλοφόρησε ολόκληρος ο δίσκος με τίτλο «Το θαύμα» από την FM Records. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio classA με μηχανικό ήχου και συμπαραγωγό τον Άκη Γκολφίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here