16/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Δρόμοι της Κούβας” δηλώνοντας την ημέρα προτίμησης.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Η μουσικό –χορευτική κολεκτίβα Calles de Cuba (Δρόμοι της Κούβας /ελλ μετφ) που αποτέλεσαν τον βασικό άξονα των εκδηλώσεων του πολύ επιτυχημένου 1ου Cuba Festival, ανεβαίνουν το Σάββατο 20 και 27 Οκτωβρίου στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για να μας παρουσιάσουν δύο μοναδικές παραστάσεις αφιερωμένες στον πολιτισμό της αγαπημένης μας Κούβας!

Χορός, τραγούδι, animation, προβολές, DjSet είναι μερικά από τα δρώμενα που θα λάβουν χώρο σε μια μουσική πανδαισία κουβανέζικων ρυθμών και αισθητικής!

Οι IvanLopez, Βaclava  Cubano, OdalisPalma, YoelPereira, YilianFernandez, MariellaNelson, Ramon Sotο, DjAcebes κ.α εξαίρετοι Κουβανοί καλλιτέχνες πρόκειται να μας μεταφέρουν στην πανέμορφη Κούβα με allegro διάθεση και με τις μοναδικές τους καλλιτεχνικές δυνατότητες!

Σάββατο 20 & 27 Οκτωβρίου 2012

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143
Νέα Σμύρνη / Αθήνα Τηλ: 210.9315600

Ώρα Έναρξης : 22:30
Είσοδος 10 Ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here