10/9/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντούν μαζί, τους φίλους τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσα στο Σεπτέμβριο θα βρεθούν στη Λάρισα την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας στο πλαίσιο των Αισχύλειων 2012.

ΛΑΡΙΣΑ, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012, Κηποθέατρο «ΑΛΚΑΖΑΡ»
ΕΛΕΥΣΙΝΑ, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, Παλαιό Ελαιουργείο

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, έχει δώσει το δικό του προσωπικό στίγμα. Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι και σειρά sold out συναυλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Συνεργασίες με ιδιαίτερα σημαντικούς καλλιτέχνες, εντός και εκτός συνόρων, συμπληρώνουν ιδανικά αυτό το καλλιτεχνικό κάδρο του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας έχοντας κάνει πλατινένιες πωλήσεις και στα τρία προσωπικά album της και sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η φωνή της, η ερμηνεία της, οι συνεργασίες της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, το ήθος της και η σκηνική της παρουσία την έκαναν να θεωρείται η σημαντικότερη τραγουδίστρια της νέας Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Φέτος ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ξανασυναντάει τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ένα πρόγραμμα που στηρίζεται σε 3 album “Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τιςνύχτες”, “Στίλβη” και “Omnia” αλλά και στις πρόσφατες προσωπικές δισκογραφικές τους δουλειές “Είπα στους φίλους μου” και “Προσοχή στο κενό”.

Ανοίγονται οι δρόμοι με μουσικές και τραγούδια, ξεκινάει το ταξίδι, μια διαδρομή και ένα ευχαριστώ ολόκληρο για όλους όσους θα είναι εκεί. Η μουσική δε είναι μια ύπαρξη η ίδια, αλλά εμπειρία και δραστηριότητα. Η κίνηση προς την εμπειρία είναι επιλογή. Η επικοινωνία είναι επιλογή. Κάθε έξοδος είναι επιλογή. Καλό μας ταξίδι Φίλιππε στο μεγάλο ποτάμι της δημιουργίας που φέρνει και από τις δυο του όχθες, μια παραμυθένια ιστορία.”
Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στίλβη, είναι η θαμπή λάμψη των αστεριών που το φώς τους ταξιδεύει για χρόνια μέχρι να φτάσει στα μάτια μας. Ένα τέτοιο ταξίδι στο χρόνο αποφασίσαμε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
1.“Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες”, (1996) (Τώρα μη μιλάς η Ευρώπη είναι από πάνω σου)
2.“Στίλβη” (1998) (Η θαμπή λάμψη των αστεριών και το ταξίδι της στο χρόνο)
3.”Omnia”  (Σημαίνει όλα. Οι πόλεμοι , η καταστροφή του περιβάλλοντος, ένα κλάμα, ένα γέλιο, η δυστυχία, η ευτυχία, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο)

Τα άλμπουμ αυτά θα παιχτούν αυτόνομα για να μας θυμίσουν όλες τις σημαντικές ή τις ασήμαντες μέρες που συνδέσαμε με τα λόγια και τις μουσικές τους, αλλά και να ανακαλύψουμε αν έχουν κάτι καινούργιο να μας πουν.

Φυσικά θα συμπεριλάβουμε και τραγούδια από την πρόσφατη προσωπική μας δισκογραφία, απ’ το άλμπουμ «Είπα στους φίλους μου…» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και απ’ το δικό μου «Προσοχή στο κενό», που είναι απαραίτητα για την σύνθεση των θεματολογικών ενοτήτων της παράστασης αυτής.

Θέλω να πω ότι είναι εξαιρετικά πολύτιμο για μένα που την επαναπροσέγγιση αυτών των φορτισμένων συναισθηματικά άλμπουμ τη μοιράζομαι με την Ελεωνόρα, που είναι φίλη μου αγαπημένη και έρχεται σ’ αυτό το ταξίδι να καταθέσει τη βελούδινη φωνή της, αλλά πολύ περισσότερο την ξεκάθαρη ψυχή της…

Καλή ακρόαση λοιπόν και θα τα πούμε στις συναυλίες…”
Φίλιππος Πλιάτσικας

...από τη συναυλία του Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά...

ΛΑΡΙΣΑ
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΚΑΖΑΡ» 

ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012
ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2012
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!
Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Λάρισα
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
Παπαναστασίου 57,
τηλ.: 2410 549 326

ΝΑΚΑΣ MUSIC
Ολύμπου 5,
τηλ.: 2410 253 019

ΝΑΚΑΣ MUSIC Pantheon Plaza
4ο χλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή
τηλ.: 2410 671 445

Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),
τηλ.:2103608 366 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here