16/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Γιώργης Χριστοδούλου που συμπληρώνει φέτος δεκαπέντε χρόνια στη δισκογραφία, μόνιμος πλέον κάτοικος Βαρκελώνης τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια, έρχεται για δύο συναυλίες στην Ελλάδα. Την Κυριακή 28 Ιουλίου στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, (Ιλίου Μέλαθρον, Πανεπιστημίου 12, στις 9 μ.μ., τηλ. 210 3610067) με ελεύθερη είσοδο. Και την Τετάρτη 31 Ιουλίου στο River Party, στο Νεστόριο Καστοριάς.

Μαζί του φέρνει τις κοσμοπολίτικες μουσικές από τον τελευταίο του ισπανο-γαλλόφωνο δίσκο «Flaneur», ενώ, μεταξύ άλλων, στις αποσκευές του μας επιφυλάσσει μια επιλογή από την προσωπική του δισκογραφία του («Γιαπωνέζικοι κήποι», «Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι», «Δες το κι αλλιώς», «Μην αλλάξεις ποτέ»).

giorgis_xristodoulou_2013_07

Ακόμα, παρουσιάζει δείγματα της νέας του δουλειάς με τίτλο “Barcelonauta” την οποία ηχογραφεί αυτήν την εποχή στη Βαρκελώνη με μερικούς από τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της πόλης.

Θα ακουστούν ακόμα διασκευές σε τραγούδια των Cole Porter, Randy Newman, Μάνου Χατζιδάκι και άλλα γνωστά μουσικά θέματα στα ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά κι ελληνικά.

Ετοιμαστείτε για μια βόλτα μιάμισης ώρας στην πιο κοσμοπολίτικη μεριά της Mεσογείου, στα café και τις πλατείες της, όπου σύχναζαν -και ίσως εξακολουθούν να βρίσκονται- οι παρέες των μποέμ καλλιτεχνών, οι πιο ευαίσθητοι δημιουργοί, οι «βοτανολόγοι» του πεζοδρομίου, οι επαγγελματίες σουλατσαδόροι…

Τον Γιώργη Χριστοδούλου συνοδεύουν οι μουσικοί:
Πάνος Αθάνατος: κιθάρες
Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here