26/3/2014
www.musiccorner.gr

Οι εκρηκτικοί15 50, πιστοί πάντα στη rock φύση τους, έχουν δικαίως πλέον αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε τους live εμφάνιση!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι sold out live εμφανίσεις τους στο Κολωνάκι παίρνουν για δεύτερη φορά παράταση και το ραντεβού ανανεώνεται για τρεις ακόμα Τετάρτες!

Το αγαπημένο συγκρότημα, δίνει ραντεβού με το Αθηναϊκό κοινό τις Τετάρτες 26/3, 2/4 και 9/4 στα πιο ξέφρενα live rock party στο hottest στέκι του κέντρου, στο BIG APPLE στο Κολωνάκι!

Παράλληλα η πρόσφατη διασκευή των 15 50, Εγώ Είμαι Για Σενα”, στο διεθνώς αγαπημένο “When We Stand Together” των Nickelback, έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού αμέσως μετά την κυκλοφορία του από την Platinum Records!

Το “Εγώ Είμαι Για Σένα” θα εμπεριέχεται στην επερχόμενη νέα ιδιαίτερη συλλογή των 15 50, που θα ονομάζεται “Super Market Rock Music Ltd” και θα παρουσιάζει αγαπημένες all time classic διασκευέςτης μπάντας (Θεός Αν Είναι”, “Σαν Σταρ Του Σινεμά”), που έχουν αγαπηθεί μέσα από τα θρυλικά τους live sessions ανά τα χρόνια!

 1550_band_2014_03

Big Apple
Σκουφά 69, Κολωνάκι, τηλ. 210 3643820

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here