31/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ACTIVE MEMBER”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Οι Active Member συμπληρώνοντας 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας περνάνε στη «2η  εποχή τους» και επιλέγουν να τραγουδήσουν παρέα με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους οποίους σέβονται και αγαπούν, μήπως και φύγει το σκοτάδι.

Φτάνει άραγε μια γιορτή για να φύγει το σκοτάδι από κοντά μας;
Μάλλον όχι.

Σημασία έχει να ξεκινήσεις από κάπου. Αν ξεκινήσεις με τις λιγότερες τύψεις τότε είσαι μάλλον πιο κοντά στο ν’ ανταμώσεις το φως.

Active_Member_20132_07_31

Αφορμή και έμπνευση για αυτήν την πρωτότυπη συναυλία στάθηκε ένα τραγούδι  από τον προτελευταίο δίσκο τους, «Στων βουβών την εσχατιά», με τίτλο «Τραγούδα μας να φύγει το σκοτάδι».

Όπως λέει ο B.D.Foxmoor «…αυτές τις τελευταίες λεύτερες μέρες, όλοι θυμήθηκαν πόσο φόβο κρύβει το σκοτάδι κι αυθόρμητα ξεχύθηκαν στους δρόμους να τραγουδήσουν και να φωνάξουν. Ωστόσο, έλειπε το γλέντι: η μεγαλύτερη, ίσως, αιτία για επανάσταση. Αυτό σκαρώνουμε εμείς, η μεγάλη παρέα και οι καλεσμένοι μας, μόνο που αυτή τη φορά σε θέλουμε πάλι κοντά μας, νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή…».

Πράγματι, στις 4 Σεπτεμβρίου οι Active Member καλούν στο χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, καλλιτέχνες που εκτιμούν και θα ήθελαν να συμμετέχουν στη γιορτή τους.

Σε αυτή τη συναυλία οι συμμετοχές των καλεσμένων θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των Active Member. Πώς; Ο B.D.Foxmoor θα γράψει ένα ξεχωριστό, καινούργιο τραγούδι για τον κάθε καλεσμένο που θα ακουστεί για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη. Επιπλέον, ο κάθε καλεσμένος θα ερμηνεύσει μαζί με τους Active Member ένα τραγούδι της προσωπικής του δισκογραφίας και επίσης θα τραγουδήσει μαζί τους και ένα τραγούδι των Active Member. Αυτή η εναλλαγή των τραγουδιών, αυτό το «μπλέξιμο» είναι το ιδιαίτερο, το ανεπανάληπτο, το αναπάντεχο στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτήν τη συναυλία.

Και κάτι ακόμα, ασυνήθιστο, για συναυλία των Active Member: θα έχουν μαζί τους στη σκηνή μπάντα μουσικών αλλά και μια ορχήστρα εγχόρδων που θα συμμετέχει σε μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Αναλυτικά οι καλλιτέχνες που θα βρεθούν επί σκηνής με τους Active Member: Ελένη  Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Γιάννα, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Νίκος Ξύδης, Veronica Harcsa, Jahcoustix, Erik Truffaz, Yacine & The Oriental Groove, Χνάρια, A.S.R., Noova Groova (B.D.Foxmoor, Νίκος Ξύδης, Πέτρος Κούρτης), Pyromantic Orchestra (ομάδα μουσικών), Aνταμαπανταχού (ομάδα κουκλοθέατρου) και η μουσική ομάδα του Καλλιτεχνικού Καφενείου Μενιδίου που θα υποδέχεται τον κόσμο από νωρίς την ίδια μέρα με μουσικές…

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
4 Σεπτεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων: 12,00€ (Προπώληση) – 15,00€ (Την ημέρα της συναυλίας)

Σημεία Προπώλησης: 
PUBLIC
Παπασωτηρίου
Seven Spots
Δισκοπωλείο «Τζίνα», Πανεπιστημίου 57
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Online: Viva.gr – τηλεφωνικά: 11876

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here