4/5/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι Authority Zero με καταγωγή από την Αριζόνα των Η.Π.Α. αποτελούν τα τελευταία χρόνια διακαή πόθο του κοινού της punk rock στη χώρα μας και επιτέλους ερχονται στη Θεσσαλονικη και στο 8ball Club για να ταρακουνήσουν το κοινό τους σε μια εκρηκτική και δυναμική εμφάνιση όπως μόνο αυτοί ξερουν να κάνουν.

Οι AuthorityZero είναι γνήσια τέκνα της δυτικής ακτής κι ο ήχος τους είναι κυρίως επηρεασμένος από μουσικά είδη όπως reggae και skate-punk. Mε βασικές επιρροές από σχήματα όπως Sublime, Bad Religion και Pennywise από το 2002 που κυκλοφόρησε τo debut album “Α PassageinTime” σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και γίνονται ολοένα και πιο γνωστοί. Με απανωτές περιοδείες στην Αμερική και συμμετοχή στο Warped tour αποτελούν μια μπάντα με εγγυημένη ενέργεια στα Live. Το 2009 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ευρωπαϊκή περιοδεία η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το Μαϊο του 2012 πλέον, επιστρέφουν στην Ευρώπη με αφορμή την εμφάνιση τους στο “Groezrock ” με μπάντες όπως οι Rancid, Lagwagon, Parkway Drive.

Ετοιμαστείτε για ένα βράδυ που θα ταράξει για τα καλά το ελληνικό κοινό στις 12 Μαϊου στο 8ball Club! Σε μια περίοδο που όλοι ψάχνουν διεξόδους καλής και ποιοτικής ψυχαγωγίας, μην χάσετε αυτό το live – εκτόνωση!

Δισκογραφία
A Passage in Time [2002]
Andiamo [2004]
12:34 [2007]
Stories of Survival [2010]

Προπώληση Εισιτηρίων:
Ticket House [Μητροπόλεως 102]
Metropolis [Τσιμισκή 33]
Dr.Skin

Προπώληση: 15€
Ταμείο: 18€
E-tickets: 12€ limited [net only]

Opening Acts: FUNKEY MONKEY | PERSINA KSINA STAFYLIA

Σάββατο 12 Μαΐου

8ball Club

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here