30/4/2013
www.musiccorner.gr

Με ήχο blues ηλεκτρικό, οι Blues Cargo, ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά, ελληνικά συγκροτήματα blues της αθηναϊκής μουσικής ζωής, μας περιμένουν την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Holy Wood Stage στις 22:00 για ένα μουσικό ταξίδι στα βάθη του αμερικανικού νότου!

Συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την παράδοση και τον ήχο της blues, ενσωματώνοντας το στυλ της σχολής του Chicago με την προσωπική έκφραση, τα αναπάντεχα σόλο και τον αυτοσχεδιασμό, οι Blues Cargo δικαιώνουν απόλυτα τη φήμη τους ως την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθήνας. 

Με περισσότερα από 20 χρόνια πορείας και αμέτρητες live εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, οι Έλληνες μπλουζίστες έχουν συνοδεύσει σπουδαίους μουσικούς, όπως, μεταξύ άλλων τους Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell και Lefty Dizz. 

bluescargo_afisa_2013_04

Εκτός από αγαπημένα και γνωστά τραγούδια, οι Blues Cargo θα μας παρασύρουν και με δικές τους συνθέσεις και μοναδικές διασκευές από την τελευταία δισκογραφική τους δουλεία Delayed Delivery, που έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ραντεβού, λοιπόν, την Πέμπτη 9 Μαΐου στοHolyWoodStage για μία blues εμπειρία με άρωμα Chicago!

Οι Blues Cargo είναι:
Στέλιος Ζαφειρίου, κιθάρα
Δημήτρης Ιωάννου, μπάσο-τραγούδι
Μπάμπης Τσιλιβίγκος, σαξόφωνο
Γιώργος Λαγογιάννης, πλήκτρα
Τόλης Γούλας, ντραμς

Holy Wood Stage
Λ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος
Τηλ: 210 9700418

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 9 με ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here