29/9/2011
www.musiccorner.gr

Οι Burger Project επιστρέφουν!

Μετά από ένα χορταστικό καλοκαίρι κι εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια, η πιο διασκευαστική μπάντα παίρνει …διαβατήριο για τον Πειραιά!

Οι αγαπητοί Burger Project ήρθαν στον κόσμο τούτο με μουσική αποστολή να μας σώσουν από τη μιζέρια και τη δυστυχία και να παρουσιάσουν μια χορταστική πρόταση, μεταμορφώνοντας κομμάτια που όλοι (δεν) θυμούνται, με το δικό τους αξέχαστο τρόπο. Η μέχρι τώρα πορεία τους, έχει αφήσει ανθρώπους να παραμιλάνε ιδρωμένοι σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου… Με «στρατηγό» τον jazz κοντραμπασίστα Conzou, drummer τον Μosch Holiday, κιθαρίστα και βασικό performer τον Al the X-King, αλλά και τον ακτιβιστή της τέχνης Cosmic Communist στα πλήκτρα,  όταν δεν κάνουν ανοιχτά σεμινάρια γευσιγνωσίας και φιλανθρωπικά gala, βρίσκονται επί σκηνής να παίζουν αναπάντεχες διασκευές σ’ ένα μοναδικό live performance που σφύζει από ενέργεια και χιούμορ.

Ο General ConZou, o Al the X-King, o Cosmic Communist και o Mosch Holiday αποτελούν το πιο ευρηματικό σχήμα που έχει εμφανιστεί τελευταία στα παγκόσμια δεδομένα, ανακατεύοντας με αχαλίνωτο ρυθμό μουσικές αναμνήσεων απ’ όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής – από το κλασικό rock ως το punk και από τη disco ως την country! Μια ολόκληρη γενιά μουσικής, όπως δεν την έχετε ξαναγευτεί: Clash, Alice Cooper, Queen, Ramones, Thin Lizzy, Godfathers, White Stripes, Prince, Fats Domino, Johnny Cash, Sonics, Undertones, Τσιτσάνη και πολλοί άλλοι αποτελούν τις στρώσεις για ένα μοναδικό ηχητικό Burger.

Θα …γλύφετε τα δαχτυλά σας!

Πέμπτη, 13 & 20/10

Τιμή εισόδου: 12 eur (με μπύρα ή κρασί)

Ωρα έναρξης: 21.30

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here