13/1/2011
www.musiccorner.gr

το 2ο άλμπουμ “Minority Tunes“, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν οι δυο Νο1 επιτυχίες “Hip hip chin chin” και “Gadda Rio“.
Το 2006 οι Club des Belugas εμπλούτισαν την παγκόσμια μουσική σκηνή με ένα πραγματικό αριστούργημα  το “Apricoo soul”. Το  “Apricoo soul” έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο άλμπουμ του 2006 “Best CD of the year 2006”. Πολλά τραγούδια από αυτό το άλμπουμ έμειναν στο Top 10 για πολλές εβδομάδες . Στο ίδιο άλμπουμ  συμπεριλαμβάνονταν το πολύ γνωστό τραγούδι “Mambo Italiano” σε remix με τον Dean Martin.

Το 2007 κυκλοφόρησε το “Best of Club des Belugas” και το 2008 το “SWOP”, που επίσης ψηφίστηκε το καλύτερο για την χρονιά 2008 “Best CD of the year 2008” στο: http://www.shirokko.de/best2008.htm

Τραγούδια των Club des Belugas έχουν ακουστεί σε  πολλές διαφημίσεις. Επίσης πολλά τραγούδια τους έχουν μπει σε πολλά γνωστά compilations: το Hotel Costes, Brazilectro, Claude Challe presents, Challe Select 2008, the Finest, Erotic Lounge 6, Bar Lounge Classics, Café de Paris… είναι κάποια από αυτά.

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και το  Σάββατο 29 Ιανουαρίου, οι Club des Belugas έρχονται στο Principal club και στο GAGARIN 205 και εκτός από τις επιτυχίες των προηγούμενων cds, θα μας ξεσηκώσουν με τους ρυθμούς της τελευταίας  δισκογραφικής τους δουλειάς «ZOO ZIZARO».

Στην Αθήνα,η βραδιά θα ξεκινήσει από νωρίς με τις μουσικές που θα παρουσιάσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Αδάμ.
Γνωστός με τις εκπομπές του και την θητεία του στο ραδιοφωνικό σταθμό Κόσμος 93.6, ο Πέτρος Αδάμ είναι από τους πρώτους παραγωγούς που έπαιξαν και παρουσίασαν μουσικές και συγκροτήματα της New swing μουσικής σκηνής την τελευταία εξαετία όπου το new swing ως είδος έχει επανέλθει δυναμικά και αναβιώνει κατά κάποιο τρόπο τα χρόνια της αθωότητας της δεκαετίας του 30’ και 40’ είτε ρεμιξαρισμένο είτε αυτούσιο και πάντα στο κλίμα της σημερινής εποχής.

Με παλιό και νέο swing θα ξεκινήσει το πάρτι στο Gagarin λίγο πριν την εμφάνιση στη σκηνή της Brenda Boykin και φυσικά , των Club de Belugas.

Πληροφορίες : 
Θεσ/νίκη
28 Ιανουαρίου –Principal club –ώρα έναρξης – 21.30
Προπώληση εισιτηρίων – Metropolis
Τιμή εισιτηρίου –  20 ευρώ ( προπώληση), 25 ευρώ ( ταμείο)

Αθήνα
29  Ιανουαρίου  Gagarin205, ώρα έναρξης – 21.30
Τιμή εισιτηρίου : 25 ευρώ ( προπώληση), 28 ευρώ ( ταμείο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here