16/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τον Ιρλανδό ρόκερ Tim Wheeler ηχογραφούν μέρος της νέας τους δουλειάς οι Coldplay.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο frontman του συγκροτήματος Chris Martin είναι θαυμαστής του Wheeler και των μελωδιών που γράφει για το δικό του συγκρότημα, τους Ash.

Ο Chris πάντα είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον Tim. Ήταν φίλοι από τα πρώτα τους βήματα στη μουσική και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές. Εκτιμά τον Tim ως τραγουδοποιό και ιδιαίτερα τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο δημιουργεί τις μελωδίες του. Με δεδομένα όλα τα ανωτέρω, δεν χρειαζόταν και δεύτερη σκέψη για τον Chris να καλέσει για συνεργασία τον Tim”, αναφέρει η Sun επικαλούμενη πηγή.

Αν και δεν έχει διαρρεύσει τι είδους τραγούδια θα προσφέρει ο Wheeler στο νέο άλμπουμ των Coldplay, ο Martin σε παλιότερες δηλώσεις του είχε αναφερθεί σε ένα, τουλάχιστον, ντουέτο.

Σκεφτόμαστε ένα concept που να περιέχει 15 τραγούδια. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν τρία κομμάτια που θα αρχίζουν με το γράμμα U, όπως στον προηγούμενο δίσκο υπήρχαν τρία που άρχιζαν από το γράμμα L”, είχε δηλώσει ο Martin.

Ένα απ’ αυτά είναι το “Up With The Birds”. Θα μπορούσε να είναι ένα ντουέτο αλλά ακόμα δεν γνωρίζω με ποιον θα είναι. Τα άλλα δύο, ίσως αλλάξουν”. Ο Chris Martin είχε δώσει και άλλους τίτλους τραγουδιών, όπως τα “Hurts Like Heaven” και “Every Teardrop Is A Waterfall”.

Αν και οι ηχογραφήσεις προχωράνε με καλό ρυθμό, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει ο δίσκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here