24/2/2012
www.musiccorner.gr

Οι DILEMMA, ένα από τα πλέον πρωτότυπα και ανατρεπτικά σχήματα της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, που συνδυάζουν τον ηλεκτρονικό ήχο με τα φυσικά όργανα υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, αυτή τη φορά unplugged.. @ “TO πιο Μικρό Cafê”!!

Μετρώντας 9 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό, χαρίζουν ιδιαίτερες βραδιές. Ένα σπάνιο παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική, την jazz και την πειραματική σκηνή, με rock αποχρώσεις. Με ξεχωριστές εικόνες και ήχους το αθηναϊκό σχήμα ξεδιπλώνει συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό.

Στο πρόγραμμα ακούγονται κομμάτια απ’ τη δισκογραφική τους δουλειά καθώς και αγαπημένες διασκευές προσαρμοσμένες στο ύφος και τη μουσική τους ατμόσφαιρα..
Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές ξεδιπλώνουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά. Οι εμφανίσεις τους είναι ένας συνδυασμός μουσικής και απαγγελίας επιλεγμένων αποσπασμάτων από τη λογοτεχνία και την ποίηση, ενώ κάποιες φορές πλαισιώνονται από χορευτική ομάδα.

Το debut album τους με τον τίτλο “PENDULUM”, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 από την cultroad records και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον μουσικό τύπο, σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τους album με τον τίτλο “RISE UP”.

Σωτήρης Τράγκας: φωνή, σαξόφωνα (τενόρο-σοπράνο), φλάουτο, φυσαρμόνικα
Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, ακουστική κιθάρα, κρουστά

Σάββατο 3 Μαρτίου

“πιο μικρό café”
Λ . Ηρακλείου & Σαλαμίνος 3   Νέο Ηράκλειο
Είσοδος ελεύθερη (μόνιμα)

show time @ 23.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here