9/4/2013
www.musiccorner.gr

Οι KollektivA είναι ένα νέο γκρουπ και έχουν ήδη γίνει μια ορμητική ιδέα που κατακτά το κοινό του εναλλακτικού ήχου στην Ελλάδα. Μια ιδέα που τώρα χτυπά την πόρτα της Θεσσαλονίκης φέροντας την υπόσχεση για μια αξέχαστη συναυλία γεμάτη πάθος και ροκ εντάσεις.

Ανάδειξη του μεγάλου καλλιτέχνη Μάνου Ξυδούς, ο οποίος επιμελήθηκε και την παραγωγή του πρώτου τους δίσκου, οι KollektivA αποτελούν μια μπάντα που δικαιώνει τον τίτλο «rock» και κατακτούν σε κάθε τους live την επιτυχία τροφοδοτώντας με ατελείωτη ενέργεια και ηλεκτρισμό το κοινό τους.

Τραγούδια τους έχουν ακουστεί στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου και έχουν γίνει συνθήματα.  «Which Side Are You On», «Μαίρη μη Λυπάσαι πια», «Τώρα Πια», «Αγάπη Είναι Να Μένεις», «Κάθε Φορά», «Φώναξε», «Σκάρτη Εποχή» κα

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στη «Μαύρη Τρύπα», το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να δει ζωντανά μια μπάντα που ξεχωρίζει για το άρτιο τεχνικά και αισθητικά στήσιμο, την εκτελεστική δεινότητα και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, σε ένα χορταστικό πρόγραμμα που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.  

Σε κάθε συναυλία του ανερχόμενου γκρουπ το «εγώ» γίνεται «εμείς» μέσα από δικά τους γνωστά τραγούδια ή κάποια ακυκλοφόρητα από τον επερχόμενο δίσκο τους, καθώς και προσεκτικά επιλεγμένες διασκευές τραγουδιών που επαναπροσεγγίζουν με τη μοναδική τους ανατρεπτική οπτική.

Δευτέρα 15 Απριλίου

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
Πλατεία Μοριχόβου – Λαδάδικα Θεσσαλονίκης

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Πληροφορίες στο τηλ: 231 0 510081

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here