8/1/2013
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνίας)

Οι KollektivA επιστρέφουν στη γνώριμή τους σκηνή στο club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο βραδιές: Τις Τρίτες 15 και 22 Ιανουαρίου

Από το 2010 που παρουσίασαν τον πρώτο τους δίσκο, οι KollektivA συνεχίζουν να αποτελούν μια ιδέα που εξαπλώνεται και παρασύρει. Έχουν στο ανανεωμένο μουσικό τους οπλοστάσιο, όχι μόνο τραγούδια που ακούστηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια αλλά και το νέο τους digital single «Σκάρτη Εποχή» που ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα της Αθήνας, καθώς επίσης και νέες, εντυπωσιακές διασκευές σε αγαπημένα  τραγούδια από την εγχώρια και ξένη σκηνή. Δεν λείπουν, ασφαλώς, καινούρια, ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους «Στρατιώτης του Κόσμου» ο οποίος θα είναι στα πρότυπα μιας rock όπερας και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

Οι KollektivA στις συναυλίες τους υπόσχονται ένταση, ρυθμό, ανεβασμένη διάθεση, μελωδίες και συγκινήσεις. Είναι εκεί που το «εγώ» γίνεται «εμείς», εκεί που τα τραγούδια μας θυμώνουν, μας αγκαλιάζουν, μας ξεσηκώνουν και ενστικτωδώς αποφασίζουμε ότι δεν πειράζει να τραγουδήσουμε παρέα με τον διπλανό μας, να ιδρώσουμε λίγο παραπάνω, να πάμε στη δουλειά με λίγες ώρες ύπνου.

Την οπτικοποίηση των μουσικών συνειρμών αναλαμβάνουν οι συνήθεις ύποπτοι “EyellusionTeam” με οπτικά εφέ και βιντεοπροβολές σε πραγματικό χρόνο που καθηλώνουν.

Με την τραχιά ορμή ενός γρήγορα ανερχόμενου ροκ γκρουπ, σε συνδυασμό με την ωριμότητα καλλιτεχνών που σέβονται τους ακροατές τους, οι KollektivA μετατρέπουν τα σύγχρονα αδιέξοδα σε εκρηκτικές μουσικές νύχτες και συλλογικές αμφισβητήσεις του καθωσπρεπισμού. Μας παρακινούν να διοχετεύσουμε δημιουργικά την ενέργεια που κρύβουμε και μας προτείνουν τη δική τους, γεμάτη αισιοδοξία στάση ζωής. Δεν έχουμε παρά να τους ακολουθήσουμε!

Θανάσης Χουλιαράς: τραγούδι
Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες, φωνές
Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα
Μάκης Κρέτσης: κρουστά, φωνές
Πέτρος Κρεμυζάκης: μπάσο, φωνές
Δημήτρης Μποσινάκος: τύμπανα
Γιωργος Καλτσούνης: τρομπέτα

Ώρα προσέλευσης: 22:00 – Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασι

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here