19/3/2013
www.musiccorner.gr

Οι KOZA MOSTRA με μόλις ένα χρόνο και κάτι ενεργούς δράσης έχουν διατρέξει μια πορεία που η ταχύτητα της μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ιλιγγιώδης.

Με περισσότερες από 150 live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και μια στην Γαλλία στο φεστιβάλ «LA KUMPANΙΑ» έχουν αποδείξει ότι είναι η πλέον συναυλιακή μπάντα και έχουν ξεσηκώσει το κοινό με την μουσική, την ενέργεια και την δυναμική τους.

Ήρθε, λοιπόν, και η ώρα για το πρώτο ολοκληρωμένο τους album! O τίτλος “KEEP UP THE RHYTHM” είναι αντιπροσωπευτικός αφού ο ρυθμός και η δύναμη είναι το βασικό του χαρακτηριστικό. Το “DESIRE” και το “ΜΕ ΤΡΕΛΑ” έχουν ήδη ξεσηκώσει το κοινό ενώ το “ALCOHOL IS FREE” διαγράφει ήδη την δική του πανευρωπαϊκή πορεία. Τα υπόλοιπα τραγούδια αποτελούν ένα μείγμα από ska, punk, παραδοσιακές και rock μελωδίες όλες υπό το πρίσμα των KOZA MOSTRA.

Το εξώφυλλο καθώς και το δημιουργικό του δίσκου το έχει φιλοτεχνήσει ο Paul Hitter, ο ζωγράφος που εδώ και χρόνια έχει αναλάβει τις εικαστικές δημιουργίες που χαρακτηρίζουν τους GOGOL BORDELLO.

Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου καθώς και ένα πανηγυρικό live θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο BLOCK 33 στις 21:00! Φιλική συμμετοχή θα έχουν ο Αγάθωνας Ιακωβίδης και ο Big Shine.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

BLOCK33

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here