27/12/2011
www.musiccorner.gr

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου οι Locomondo επιστρέφουν στη φιλόξενη σκηνή του Gagarin 205 για το πρώτο μεγάλο πάρτυ της νέας χρονιάς και εγκαινιάζουν τη συναυλιακή σεζόν 2012, ακριβώς όπως πρέπει: με αισιοδοξία και κέφι.

Μια – ακόμα! – συναυλιακή γιορτή α λα Locomondo, όπου ο κόσμος και το συγκρότημα γίνονται ένα, με full band επί σκηνής να ξεσηκώνει τα πλήθη με τον τρόπο που η μουσική κολεκτίβα όχι μόνο γνωρίζει, αλλά αποδεικνύει κάθε φορά.

Φρέσκοι από την εμφάνισή τους στο ιστορικό κλαμπ του Βερολίνου SO36 τον Νοέμβριο, ένα live που συγκέντρωσε αριθμό θεατών πάνω από κάθε προσδοκία, και μετά την επιτυχία του βινυλίου «Locomondo… Best Of», έρχονται με περισσότερη ανυπομονησία από ποτέ να ξανασυναντηθούν με τους έλληνες θαυμαστές τους, σε μια βραδιά που αναμένεται να ιδρώσουμε χοροπηδώντας μαζί με την μπάντα. Άλλωστε, η ιδιαίτερη σχέση που έχουν αποκτήσει με το ελληνικό κοινό, αποτυπώθηκε τη χρονιά που φεύγει με την απονομή χρυσού δίσκου τον Δεκέμβριο και την ταυτόχρονη παρουσίαση του DVD “Live@Petroupolis” , ενθύμιο μιας βραδιάς με μαγική ατμόσφαιρα.

Όπως θα είναι, εννοείται, και αυτή της 14ης Ιανουαρίου.

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά, Γιώργος Φραγκέλης- υπεύθυνος ήχου.

Συμμετέχουν:
Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος, (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

Προπώληση: 12 €/ Είσοδος: 15 €

Η τιμή του εισιτηρίου προπώλησης για όσους προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά μέσω ticketarena.gr μέσα στο 2011 θα είναι 10 ευρώ!

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Tηλ: 215 5400888

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here