5/9/2014
www.musiccorner.gr

Μετά από μία ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά, οι Locomondo “κλείνουν” τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στις 5 Σεπτεμβρίου, με μία πανηγυρική συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οι αρχές του 2014 βρίσκουν τους Locomondo με καινούργιο δίσκο με τίτλο New Day Rising που κυκλοφορεί στη Γερμανία και περιλαμβάνει νέα τραγούδια αλλά και κάποια τραγούδια απο την «Οδύσσεια» που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Τεχνόπολη τον Ιούλιο του 2013.

Την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλη, σε συνεργασία με την Greenpeace συμμετέχουν με το τραγούδι-video clip “To bee or not to bee” με ξένο στίχο και μουσική του Μάρκου Κούμαρη σε μία τεράστια διεθνή καμπάνια με σκοπό να αναδειχθεί το τεράστιο πρόβλημα της σημαντικής παγκόσμιας μείωσης του αριθμού των μελλισσών και τις ολέθριες συνέπειες που αυτή έχει για το οικοσύστημα και τον άνθρωπο.

Τον Ιούνιο κυκλοφορούν 2 καινούργια τραγούδια το Samba Hellas και το “Θέλει samba. Το πρώτο παρέα με μέλη του περιοδικού δρόμου Σχεδία και το δεύτερο σε συνεργασία με τους Batala και τον βραζιλιάνο μουσικό Junior Brazuka. Και τα δύο γίνονται video-clip.

Μετά από ακόμη ένα γεμάτο συναυλίες καλοκαίρι, λοιπόν, οι Locomondo επιστρέφουν την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με ενέργεια και ζωντάνια, σε άλλη μία συναυλία, άλλη μία γιορτή με πρωταγωνιστή τον κόσμο που θα τραγουδά και θα χορεύει στους ρυθμούς του rap, ska, reggae και hip-hop–στους ρυθμούς των Locomondo δηλαδή!

locomondo_afisa_2014_09

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – Φωνή, κιθάρα
Γιάννης Βαρνάβας – Κιθάρα, φωνή
Σταμάτης Γούλας – Πλήκτρα, sampler, φωνή
Σπύρος Μπεσδέκης – Μπάσο
ΣτρατήςΆγγελος Σούντρης – Τύμπανα
Μιχάλης Μουρτζής – Κρουστά, φωνή

Θανάσης Ταμπάκης – Μηχανικός ήχου

Τα πνευστά των Locomondo είναι οι:
Βασίλης Παναγιωτόπουλος – Τρομπόνι
Νίκος “Tattoo” Βλάχος – Τρομπέτα

Στο βιολί είναι ο Δημήτρης Γάσιας

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3453548

Πρόσβαση
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Ώρα έναρξης: 21:00

Σημεία προπώλησης
Viva.gr
11876
Καταστήματα Public
Καταστήματα Παπασωτηρίου
Seven Spots
IANOS
Reload Stores

Τιμή εισιτηρίων:
Προπώληση: 10 €, ταμείο: 12 €

Για άνεργους (με κάρτα ανεργίας): 8 €. Τα εισιτήρια των 8 € διατίθενται μόνο στο ταμείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here