18/1/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι ΟΚ, το electro pop τρίο από την Αθήνα, είναι η πρώτη μπάντα που θα “ανέβει” στο SocialStage. Θα μας συστηθούν ξανά, θα μας ξεναγήσουν στον προσωπικό τους χώρο, θα παρουσιάσουν παλαιότερα αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια τους, θα «chataroun» μαζί μας και φυσικά πολλά άλλα που δεν θα αποκαλύψουμε ακόμα.

Οι OK έχουν ήδη ένα album στο ενεργητικό τους, συμμετοχές σε συλλογές του εξωτερικού αλλά και το νέο τους digital single με τίτλο «Κάνε ό,τι σ’ αρέσει» που κυκλοφορεί από τη Sony Music. Πρόκειται για ένα ανεβαστικό track με επιβλητικά synths και δυνατές κιθάρες στο ρεφραίν. Το τραγούδι μιλάει για τη ρουτίνα και τις καθημερινές δυσκολίες, καταλήγοντας όμως σε ένα αισιόδοξο ξέσπασμα θυμίζοντάς μας ότι όλα μπορούν να γίνουν αφορμή για να σκεφτείς τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά, λίγο πιο αισιόδοξα! Οι στίχοι «Σε κλουβί σε βάζουν, σε φορτώνουν χρέη, σου φωνάζουν, σου τάζουν, μα κάτι σε καίει…» μοιάζουν πιο επίκαιροι από ποτέ, παρόλο που έχουν γραφτεί από τον Κώστα Τουρνά πριν 30 χρόνια περίπου! «Κάνε ό,τι σ’ αρέσει» λοιπόν γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν… «Η ζωή είναι λίγη»!

Ραντεβού λοιπόν αυτή την Τετάρτη 18/1 στις 20:00, ΖΩΝΤΑΝΑ στην διεύθυνση SocialStage.me

Αυτή η ημέρα θα αλλάξει πολλά και θα ξεκινήσει μια νέα μορφή ζωντανών εμφανίσεων μέσω διαδικτύου! Να είσαι εκεί, μέρος της αλλαγής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here