6/2/2013
www.musiccorner.gr

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη κάθε Τετάρτη, οι Onirama επιστρέφουν δυναμικά και στην Αθήνα  με ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα στο νέο, ατμοσφαιρικό και sexy Gotham City Stage, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου. Η Κρυσταλλία θα συμπράξει μαζί με τους Onirama επί σκηνής, δίνοντας το δικό της θηλυκό μουσικό στίγμα.

Το εκρηκτικό συγκρότημα παρουσιάζει τις επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, σε έναν ανανεωμένο χώρο για να διασκεδάζουμε αληθινά και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο dj Κωνσταντίνος Βούλγαρης  σε ένα μοναδικό dj set θα κρατά ανεβασμένα τα vibes!

Το Gotham μεταμορφώθηκε σε σκηνικό από film neo-noir. Επιβλητικό, ιδιαίτερο κι αισθησιακό, σε κάθε γωνιά κρύβει ένα καλά κρυμμένο μυστικό διασκέδασης. Ένας ιδιαίτερα σκηνοθετημένος χώρος που αποπνέει τη διαχρονική γοητεία του Guzel με την υπογραφή του Γιάννη Μωράκη και την ανατρεπτικότητα του H.O.P.E. bar (Γιώργος Μαυρούλιας, Τίτος Αντύπας, Γιάννης Καγιούλης, Μάκης Ρούσσος).

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο, από 8 Φεβρουαρίου

Agora Center
Λεωφόρος Κηφισίας 12, Μαρούσι
Reservations: 6979 112333

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here