4/7/2013
www.musiccorner.gr

Μία φωνή που έχει «χορέψει» όλο τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, «ντύνει» φωνητικά το νέο πολυαναμενόμενο single των Otherview.  O Chris Willis, η φωνή του David Guetta που όλοι μας έχουμε ακούσει σε τεράστιες διεθνείς επιτυχίες (Love Don’t Let Me Go, Love is Gone κ.α.), άκουσε το νέο τραγούδι των Otherview, ενθουσιάστηκε, το τραγούδησε και εμφανίζεται και στο video clip!

Το κομμάτι θα κυκλοφόρησει σύντομα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό από τη δισκογραφική του Chris Willis, ο οποίος πιστεύει πολύ στην επιτυχία του. Πρόκειται για ένα dance τραγούδι,  με θέμα την επιστροφή της αγάπης σε μια εποχή που με τις πράξεις και τις σκέψεις μας ολοένα απομακρυνόμαστε από αυτή!

chris_willis_2013_07_01

To video clip, είναι ένα ιδιαίτερο και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα concept των Otherview σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.  Μέσα από μια εντελώς κινηματογραφική αισθητική, μας μεταφέρει σε ένα κόσμο γκρεμισμένο από αξίες και ιδανικά, που όμως τελικά αναγεννάται μέσα από την μουσική και την αγάπη. Η ιδέα και η ατμοσφαιρικότητα των πρώτων πλάνων εντυπωσίασε πολύ τον Chris Willis, ο οποίος ζήτησε να συμμετέχει στο video clip, τα γυρίσματα του οποίου μόλις ολοκληρώθηκαν και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

otherview_2013_07_01

Η συνεργασία με τον Chris Willis (μία φωνή που ο ίδιος ο David Guetta έχει χαρακτηρίσει ως την «καλύτερη φωνή του κόσμου») στο People (Feel The Love), είναι για τους Otherview ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και σηματοδοτεί δυναμικά την επιστροφή τους μετά από 8μηνη απουσία. Ο Chris Willis, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως γκόσπελ τραγουδιστής συνεχίζοντας μετά στην pop-dance μουσική σκηνή, συνεργάζεται με τον David Guetta τα τελευταία 10 χρόνια με επιτυχίες στο ενεργητικό του όπως: Just a little more love, Love Dont Let me Go, Love Is Gone, Getting Over You και πολλές ακόμα.

People (Feel The Love), το soundtrack του φετινού καλοκαιριού από τους Otherview και τον Chris Willis! Θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here