16/1/2012
www.musiccorner.gr

Οι Pop Eye έπειτα από την κυκλοφορία του νέου τους single “The Night Falls” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Sound Of Everything και συνοδεύτηκε από ένα εξαιρετικής αισθητικής video clip, επιστρέφουν με live εμφάνιση στο Gialino Up Stage το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Οι Pop Eye από το 2005 που πρωτοεμφανίστηκαν κατόρθωσαν να τραβήξουν την προσοχή της indie pop ελληνικής σκηνής σχεδόν ακαριαία! Τα τραγούδια τους συμπεριελήφθησαν σε διάφορες συλλογές κι η δημοτικότητα τους ανέβαινε διαρκώς, ώσπου η μουσική τους έπεσε στα χέρια του δημοφιλούς ραδιοφωνικού παραγωγού και DJ Δημήτρη Παπασπυρόπουλου, ο οποίος συμπεριέλαβε το κομμάτι τους “If You…” στη συλλογή του “Silent Wonder”. Λίγο αργότερα το ντεμπούτο τους single “The Deepest Sea” κυκλοφόρησε από την Sound Of Everything, με remixes από τους GAD, αλλά και ένα “γαλλικού στυλ” re-work από τους Lilis Brothers σε συνεργασία με τον Sillyboy. Τα ανεξάρτητα μουσικά ραδιόφωνα τίμησαν δεόντως το single και το ομότιτλο ντεμπούτο album τους δεν άργησε να ακολουθήσει από την Shift το 2008. Από το album ξεχώρισε το single “That’s Life” και η μπάντα γίνεται ακόμα πιο γνωστή μέσω μίας σειρά επιτυχημένων live εμφανίσεων σε διάφορα venues, συμπεριλαμβανομένων των: Gagarin, BIOS, K44, Athens Video Art Festival, Gialino Up Stage, Αν Club, Soul Stereo, Braff Club, City Bar, European Music Day, Art House, Partisan Bar, Σταυρός Του Νότου.

Στο πλάι τους θα σταθούν οι Limbo, με electro-garage ήχους. Μία μπάντα που δεν έχει απογοητεύσει κανέναν στις έως τώρα live εμφανίσεις της. Ουσιώδεις, ευθείς και τραχιοί, θα προσδώσουν για μια ακόμη φορά στη βραδιά, τη δόση “ξηρασίας” που της χρειάζεται. Οι Limbo μετά από μια σειρά live εμφανίσεων σε χώρους όπως τα K44, Floral, After Dark, Soul Kitchen, Six Dogs, και μετά από τις διακρίσεις του σε διαγωνισμούς όπως το 48 hour music project (best arrangement .track “Intelligent Lovable”) και το SONIK Nirvana Revisited (cover track “Smells Like Teen Spirit by Limbo”), έχουν ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP “Debby Shue” και βρίσκονται σε διαδικασία μίξεων πια για το πρώτο τους full length album που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Είσοδος : 10 € (με ποτό)
Έναρξη: 22:00

Γύαλινο Up Stage
Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here