5/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το BBC ανακοίνωσε ότι την 1η Ιουλίου θα μεταδώσει ζωντανά τους Radiohead να ερμηνεύουν ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ.

Το “King Of Limbs”, το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε στις 18 Φεβρουαρίου και παρά τις καλές κριτικές δεν κατάφερε να ξεπεράσει το Νο 7 στα βρετανικά και το Νο 3 στα αμερικανικά charts. Οι Radiohead δεν χρησιμοποίησαν καθόλου τη βρετανική τηλεόραση στο πλαίσιο της προώθησης του δίσκου τους και η εμφάνισή τους στο BBC θα είναι η πρώτη τους φέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμφάνιση των Radiohead θα είναι χωρίς κοινό και παρουσιαστή, καθώς τα μέλη του συγκροτήματος θα παίξουν τα νέα τους τραγούδια ζωντανά, ενώ το πρόγραμμα θα περιέχει και video από τα παρασκήνια.

Το συγκρότημα θα βιντεοσκοπηθεί από την ομάδα “From The Basement” που απαρτίζεται από τον παραγωγό τους Nigel Godrich, τον Dilly Gent, που έχει δημιουργήσει αρκετά video clip του γκρουπ και τον Grant Gee που κινηματογράφησε το “Meeting People is Easy”, ένα ντοκιμαντέρ των Radiohead”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας management του συγκροτήματος.

Το BBC έχοντας αυτή την αποκλειστικότητα, έχει ήδη κινήσει διαδικασίες πώλησης των δικαιωμάτων σε κανάλια και δίκτυα σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here