16/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μία από τις βασικές «απορίες» που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο, είναι και η συμμετοχή των Rolling Stones στην τελετή έναρξης. Ένα θέμα που έχει προκαλέσει δεκάδες δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό.

Την απάντηση φαίνεται να έδωσε ο Ronnie Wood, που αποκάλυψε ότι το θρυλικό συγκρότημα θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση. Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης αλλά και το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς και με τους Stones αλλά και με τη μπάντα που τον συνοδεύει στη σόλο καριέρα του.

Είχαμε πολλές συζητήσεις και όλοι θέλουμε να το κάνουμε. Μου ζητήθηκε να συμμετέχω στην τελετή έναρξης με τους Rolling Stones και στην τελετή λήξης με τους The Faces. Θα γίνω ο πρώτος μουσικός «δύο αθλημάτων»”, φέρεται να δήλωσε ο Ronnie στην εφημερίδα The Sun, μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση εκπροσώπου των Rolling Stones με την οποία ανέφερε ότι το συγκρότημα δεν θα έχει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς : “Οι Rolling Stones θέλουν να επισημάνουν ότι δεν πρόκειται να ερμηνεύσουν σε οποιαδήποτε συναυλία σχετική με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012”, έγραφε η ανακοίνωση.

Οι φήμες για τη συμμετοχή αρκετών ακόμα καλλιτεχνών, όπως οι Sir Paul McCartney, η Adele, οι Spice Girls, έχουν περάσει από πολλά «κύματα», καθώς φαίνεται ότι οι διοργανωτές δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν πολλά στοιχεία για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των τελετών έναρξης και λήξης. Η μυστικότητα και οι μεγάλες εκπλήξεις, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την επιτυχία της διοργάνωσης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here