4/12/2012
www.musiccorner.gr

Οι Splash το νεανικό συγκρότημα απ’ την Θεσσαλονίκη θα εμφανιστεί ζωντανά την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στο Barouge Bar στην Θεσσαλονίκη (Βαλαωρίτου). Οι Splash μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους digital single «Πάντα θα μου Θυμίζεις», που ήδη έχει κερδίσει το airplay των ραδιοφώνων, μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη κέφι και ενέργεια με ανανεωμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ελληνικές και ξένες pop/rock & dance επιτυχίες του σήμερα, αλλά και του χθες!

Barouge Bar (Καποδιστρίου 7 – Βαλαωρίτου, Θεσσαλονίκη)

SPLASH bio
Οι Splash το νεανικότερο μουσικό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, που ο μέσος ορος ηλικίας τους δεν ξεπερνά τα 20 χρόνια, αποτελούν το νέο κύμα φρεσκάδας και θετικής διάθεσης κερδίζοντας από το πρώτο άκουσμα τον κάθε ακροατή. Η ιστορία της δημιουργίας τους μπορεί να θυμίζει σενάριο από καθημερινή τηλεοπτική σειρά, όπου παιδικοί φίλοι (Στέλιος,Νίκος, Ντέπη, Ελεάννα) βρίσκονται για σπουδές στην Θεσσαλονίκη και τυχαία γνωρίζουν και την υπόλοιπη παρέα (Δημήτρης, Βασίλης) σε μια στάση λεωφορείου μετά από ένα party. Η αγάπη για την μουσική, τους έφερε πιο κοντά και τον Οκτώβριο του 2011 άρχισαν να υλοποιούν τα όνειρα τους για την δημιουργία των Splash.

Απώτερος σκοπός της μουσικής τους και των ζωντανών τους εμφανίσεων είναι να μεταδώσουν στο κοινό αστείρευτη ενέργεια για χορό, χαμόγελα και party non stop. Το πρόγραμμα των Splash περιλαμβάνει γνωστές pop/rock και dance επιτυχίες του σήμερα αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια, διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here