3/5/2012
www.musiccorner.gr

Σάββατο 12 Μαΐου 2012, το εκρηκτικό τρίο από την Αγγλία έρχεται για ένα βράδυ στην Αθήνα με μια live εμφάνιση που θα ταρακουνήσι – ετοιμαστείτε να ροκάρετε στο Kyttarolive! Mαζί τους oι MONOVINE και οι ZEBRA TRACKS

Οι Subways, το σχήμα φαινόμενο με τον νεανικό rock ήχο ξεκινάνε από την Αθήνα την περιοδεία εμφανίσεων τους σε όλη την Ελλάδα!  Όλες οι επιτυχίες τους, ‘Shake! Shake!’, ‘With you’ το mega-hit ‘Rock n Roll Queen’, το ‘Οh Yeah’ αλλά και νέα κομμάτια από τον τελευταίο δισκο του σχήματος, όπως το anthem της εποχής μας ‘We Don’t Need Money to have a Good Time’ και το ‘Kiss Kiss Bang bang’ που θα κυκλοφορήσει εντός του μήνα! Όσοι έχετε ιδέα πως είναι οι ισοπεδωτικές εμφανίσεις των Subways ετοιμαστείτε, οι υπόλοιποι θα έχετε πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Την ίδια βραδιά, στην σκήνη του Κυττάρου θα εμφανιστούν oι Monovine  πιστοί εγχώριοι πρέσβεις του ηλεκτρικού ήχου του Seattle, και oι ελπίδες της εγχώριας indie σκηνής ZebraTracks!!

Μοnovine info
Οι Monovine είναι μια από τις πιο δυνατές κιθαριστικές μπάντες στον ήχο grunge που έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα. Ξεκίνησαν από την Πάτρα και εμφανίζονται πλέον παντου στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία σε φεστιβάλ και δικές τους συναυλίες. Με την κυκλοφορία του δίσκου ‘Cliché’  στην Inner Ear την πρωταπριλιά του περασμένου έτους αποτύπωσαν τις ηχητικές εκρήξεις τους με τον καλύτερο τροπο και με  πολύ θετικές δισκοκριτικές από όλα τα μουσικά μέσα. Έχοντας για έμβλημα τον μυστηριωδη Rat Messiah συνεχίζουν να κηρύττουν την ηλεκτρική μανία τους,  σαν να υπάρχει ακόμα ο Cobain και η σκηνή του Seattle. Μην τους χάσετε!

Zebra Tracks info
Οι Ζebra Tracks είναι ένα από τα πιο γνωστά indie σχήματα στην Αθήνα και απαρτίζονται από κλασική σύνθεση: κιθάρα, μπασο, ντραμς κ δύο φωνές. Συνδυάζοντας ‘το shoegaze με τα απαγορευμένα χημικά της αστυνομίας’ απολαμβάνουν εξίσου οριακές στιγμές επί σκηνής αλλά και στην ηρεμία του studio. Πλέον έχοντας περάσει πολλά χρονια σε περιοδείες εντός κ εκτός συνόρων, έχουν εμφανιστεί πλάι στους Placebo, Faith No More, Unkle, Kaiser Chiefs, Levellers, Υeasayer και άλλους!

Δισκογραφικά, έχουν κυκλοφορήσει  το single ‘Silicone Valley/ Borealis Fallacia’ το 2006 και το ομώνυμο ‘Zebra Tracks’ ep, ενώ κατέληξαν στην πρώτη lp κυκλοφορία ‘A Family picture’ από την Sonic Playground το 2009, μοιράζοντας χαμόγελα σε κοινό και παραγωγούς του χώρου. Με την τελευταία κυκλοφορία τους ‘Bicycles’ σε ανεξάρτητη κυκλοφορία στο 2011 και τη συνολική  δουλειά τους ‘Collective Guilt’ έτοιμη να κυκλοφορεί αυτό τον καιρό, νιώθουν εμπνευσμένοι από τις εικόνες κρίσης και τις δυσκολίες, και μεταφερουν την ελπίδα τους  για ό,τι καλύτερο μεσα από  τη μουσική τους!

Κύτταρο
Hπείρου 48, Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here