19/6/2012
www.musiccorner.gr

Μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου τους δίσκου, Resting In The Shade Of The Family Tree στο Gagarin, την παγκόσμια περιοδεία σε Σιβηρία,  Ανταρκτική και Νησιά του Πάσχα, οι Transistor συνεχίζουν ακάθεκτοι τις live εμφανίσεις τους επιλέγοντας μέρη μαγικά και ονειρεμένα.

Σήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου, εμφανίζονται στην Αθήνα για καλό σκοπό και δηλώνουν «παρών» σε Μουσική Εκδήλωση-Συναυλία που διοργανώνει η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και η Μονάδα Απεξάρτησης  18 ΑΝΩ – Τοξικομανών.

Γνωστοί για το θάρρος και τη μεγάλη τους αγάπη για τα extreme sports αφήνουν για λίγο το rafting και χρησιμοποιούν το ποτάμι για άλλους λόγους αυτή τη φορά. Στις 2 Αυγούστου τους βρίσκουμε στο  34o River party  στο Νεστόριο Καστοριάς, εκεί όπου κάποιοι Thievery Corporation θα κάνουν κόντρες με τους Locomondo, τον Κ. Βήτα και πολλούς άλλους. Κάπου εκεί ανάμεσα, θα βρεθούν και οι  Transistor, οι οποίοι θα καταπλήξουν τα πλήθη για άλλη μια φορά, αν έχουν επιζήσει από την υπερβολική δόση οξυγόνου, (στο οποίο γίνονται αναφορές τόσα χρόνια τώρα).

To καλοκαιρινό υπερθέαμα κλείνει στα Τρίκαλα Κορινθίας, μεταξύ 24-25 Αυγούστου, όπου το συγκρότημα-θρύλος καταφθάνει με την εξτραβαγκάντζα αποστολή του, 5 νταλίκες (μία για τον καθένα), προκειμένου να εμφανιστεί στο 4o Ziria Music Festival στην μαζί με The bet, Cyanna, Blues Cargo, Σπυριδούλα  και άλλα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το καλοκαίρι μόλις άρχισε και οι Τransistor, κάνοντας πως δεν τρέχει τίποτα, θα βρεθούν σε κάποια καλοκαιρινή συναυλία κάπου κοντά σας ή μακριά σας, παίζοντας ή όχι.

Και μην ξεχνάτε. Ο νέος δίσκος των Transistor Resting In The Shade Of The Family Tree κυκλοφορεί όπου υπάρχει μουσική…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here