18/2/2014
www.musiccorner.gr

Η Παυλίνα Κωνσταντίνου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η “κλίση” στη μουσική και ιδιαίτερα στο τραγούδι ήταν εμφανής από πολύ μικρή ηλικία. Στη διάρκεια της εφηβείας ασχολείται παράλληλα με το modeling και τον αθλητισμό

Καθώς όμως η μουσική παραμένει η μοναδική προτεραιότητα στη ζωή και τα όνειρά της συνεχίζει την αναζήτησή της και έτσι σε ηλικία 16 χρονών ανακαλύπτει το ταλέντο της στο στίχο.

cd_konstantinou_2014

Το 2003 συνεργάζεται με τα ” Γυμνά Καλώδια ” όπου λίγο αργότερα συμμετέχει και ως στιχουργός στη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά.

Το 2004 αποφοιτεί από το βιολογικό τμήμα του ΕΚΠΑ και ξεκινάει τη μουσική πορεία της πιο συνειδητοποιημένα, συμμετέχοντας ως τραγουδίστρια σε διάφορα rock και blues συγκροτήματα. Η πορεία της συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς και το 2005 ηχογραφεί με το συγκρότημα “Δαίδαλος” το ομώνυμο LP single με δύο τραγούδια.

Έπειτα από ένα διάστημα πειραματισμών και μουσικών αναζητήσεων,  την άνοιξη του 2012 συνεργάζεται με τον Δημήτρη Λιόλιο και κυκλοφορεί 3 τραγούδια με τίτλο «Νυχτώνει», « Δεν είμαι εγώ»  και «Free» όπου έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό και ακούγονται στα περισσότερα ραδιόφωνα εντός και εκτός Ελλάδος.

Η νέα της κυκλοφορία είναι το single “ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΙΩΠΗ” (Φεβ 2014) σε στίχους και μουσική του Γρ. Μουνδρέα,  το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη νέα δισκογραφική της δουλειά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Pentagramusic.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here