18/4/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μια βραδιά με ηλεκτρικό ήχο και αγαπημένα τραγούδια!

Ο Αντώνης Μιτζέλος θα τραγουδήσει, τραγούδια γνωστά και αγαπημένα που έχει γράψει σαν συνθέτης για άλλους ερμηνευτές, από τους ΤΕΡΜΙΤΕΣ έως τον “ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ”! Θα “οδηγήσει” με την κιθάρα του τα συναισθήματα μας σε τόπους μαγικούς με τα οργανικά του θέματα και θα παρουσιάσει αρκετά νέα τραγούδια ακυκλοφόρητα, που ακόμα δεν έχουν ηχογραφηθεί και που θα αποτελέσουν τον πυρήνα για το νέο του δίσκο!

Είναι μονίμως on the road 30 χρόνια τώρα με την κιθάρα και την μουσική του για αποσκευές, στην έρευνα ,στη σύνθεση και στην αναζήτηση νέων συνεργατών! Έτσι, μοιράζεται τη σκηνή με ένα νέο συγκρότημα τους  EX ANIMO  που καλούνται να παίξουν μαζί όλο το υλικό του αλλά και τα δικά τους τραγούδια όπως και ηλεκτρικές διασκευές από ένα standard rock ρεπερτόριο! IT’S ONLY ROCK’N’ROLL BUT WE LIKE IT!

Ex animo σημαίνει «από ψυχής»  στα λατινικά! Το ύφος του συγκροτήματος είναι κατά βάση ροκ, αν και στις συναυλίες το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορα ήδη μουσικής παιγμένα με ηλεκτρικό, κιθαρίστικο ήχο! Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του ήδη αρκετές συναυλίες και τρία τραγούδια του θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε cd single!

ΜΕΛΗ:
Γιώργος Φωκάς (ηλεκτρική κιθάρα-φωνή)
Ερνέστο Κούκος (τύμπανα-κρουστά)
Λένα Τζαμπάζη (ηλεκτρική κιθάρα-φωνή)
Χρήστος Γκαΐλας (μπάσο-φωνή)

Τη συναυλία ανοίγουν οι BLUE IN RED:
Οι BLUE IN RED δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 2011 και κατάφεραν να συνδιάσουν τις Rock, Blues και Jazz επιρροές τους μέσα απο την διαφορετικότητα τους…Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό κάτι που αναγνωρίστικε απο τους funs των lives τους…Οι BLUE IN RED αποτελούνται από τους:

GIANNHS GIONOS: guitar,vocals
BLUESMAN: piano,vocals
MARIA blues MILIATSI: vocals

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Club Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Προσέλευση: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081

Τιμή εισιτηρίου: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here