13/4/2010
www.musiccorner.gr

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Αντώνη Ρέμο να μετακομίζει στη Heaven! Πριν λίγα λεπτά λάβαμε από τη Heaven την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Heaven Music έχει την χαρά να ανακοινώσει  την έναρξη της συνεργασίας της με έναν κορυφαίο ερμηνευτή του ελληνικού ρεπερτορίου. Με τιμή σας ανακοινώνει ότι ο Αντώνης Ρέμος εντάσσεται  από σήμερα στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Heaven, με την οποία υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο διευθύνων σύμβουλος της Heaven Music Μάκης Πουνέντης επισφράγισαν τη συνεργασία τους, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, στην αίθουσα Τσώρτσιλ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, παρουσία του αντιπροέδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος καλωσόρισε τον Αντώνη Ρέμο στην οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ και της Heaven Music.

Η Heaven Music και ο Αντώνης Ρέμος ξεκινούν μια κοινή πορεία θέτοντας τις βάσεις για μια δημιουργική και δυναμική συνέχεια.

Ο Αντώνης Ρέμος αναχωρεί αυτές τις ημέρες για μια σειρά sold out συναυλιών σε Αυστραλία, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here