28/9/2010
www.musiccorner.gr

Ο Απόστολος Ρίζος ξεκινάει τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις από το Γκάζι, με μια συναυλία στο Koo-Koo live music bar (Ιάκχου 17, Γκάζι) την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

Πλαισιωμένος από την μπάντα του, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών με τους οποίους παρουσιάζει τις μουσικές του διαδρομές τον τελευταίο χρόνο, θα μας ταξιδέψει στο νέο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Lyra, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”.

Μέσα από τα 14 τραγούδια του άλμπουμ, εκτυλίσσεται η ιστορία μιας ερωτικής σχέσης, σαν ταινία. Κάθε τραγούδι και μια σκηνή. Απ’το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, που καθώς περνάει, μαζεύει θησαυρούς από τις μυστικές μας διαδρομές και μας τους επιστρέφει σε μια groovy ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης.

Μετά από τις συνεργασίες του με το Νίκο Ζούδιαρη στα albums “Ένας κύκνος κλαίει” και “Φυσαλίδα” μέσα από τις οποίες τον γνωρίσαμε ως ερμηνευτή, ο Απόστολος Ρίζος περνάει στην όχθη του τραγουδοποιού, υπογράφοντας αυτή τη φορά τους στίχους, τη μουσική, αλλά και την ενορχήστρωση των τραγουδιών του.

Ο Απόστολος Ρίζος θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του με το Νίκο Ζούδιαρη, αλλά και αγαπημένων του Ελλήνων και ξένων συνθετών (Μάνου Χατζηδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Tim Buckley, κ.ά).

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Κρίτων Μπελόνιας: τύμπανα
Nikos Tattoo: μπάσο
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα

Ώρα έναρξης: 23.00
Τιμή εισόδου: 14 ευρώ (με ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here