17/3/2014
www.musiccorner.gr

Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

kazoulis_afisa_2014_03_001

Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να “φορτίζει τις μπαταρίες του” και να συνεχίζει…

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, ο Βασίλης Καζούλλης θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στη σκηνή  του «Boa», στο Λαγονήσι (Λεωφ. Καλυβίων  2). Παρέα του θα είναι δύο από τους παλαιότερους συνεργάτες του, ο Δημήτρης Πικέας (μπάσο) και ο Alejandro Diaz (κρουστά, έγχορδα και πνευστά λατινικής Αμερικής).

Σάββατο 22 Μαρτίου

«Boa» café|bar|restaurant
Λεωφ. Καλυβίων  2, Λαγονήσι.
Τηλέφωνα επικοινωνίας- κρατήσεων:  6942 708 399

Είσοδος:  Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 22:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here