30/1/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με μπύρα ή κρασί.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΚΟΤΣΙΡΑΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Και πάλι στο δρόμο!

Μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων καλοκαιρινών συναυλιών, ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο «παρέα» με πολλά και αγαπημένα τραγούδια!

Με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, αφού  μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης ετοίμασε ένα δικό του προσωπικό δίσκο, που κυκλοφόρησε λίγο πριν το τέλος του 2012.

Στην παρέα του η Σαββέρια Μαργιολά αλλά και 5 σπουδαίοι μουσικοί-συνεργάτες του Γιάννη, που κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, ο καθένας καταθέτοντας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασής του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων, από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης.

Παρασκευή, 1/2 & 8/2 & 22/2
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Μετά την μεγάλη επιτυχία της έναρξης, την προηγούμενη Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου, το PassPort ανακοινώνει 1 επιπλέον εμφάνιση του Γιάννη Κότσιρα,
την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου!

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
τηλ. 210.4296401

Τιμή εισιτηρίου: 12 eur (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 25 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here