22/11/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Όταν απλά τον ακούς να μιλά τραγουδώντας αρχίζεις να μπερδεύεις τις αισθήσεις, είναι εκείνος που γνωρίζει τον βυθό της θάλασσας στην άκρη ενός σύννεφου είναι εκείνος που ενώ τρέχει πάνω στην απέραντη χρυσή άμμο της ερήμου με ένα απλό χτύπημα των χορδών του μας μεταφέρει σε  ένα οργιαστικό τοπίο δάσους γεμάτο από πετούμενα που κάθε τρεις και λίγο φτερουγίζουν συλλαβές. Οι συλλαβές γίνονται εκρήξεις πλανητών και στο τέλος καρφώνονται στον νου μας με δύναμη τέτοια, όση και η φωνή του.

palamidas_2013_11_01

Ο Γιάννης Παλαμίδας, παρασύρει εκείνον που θα αφεθεί στον κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε αλλά φοβόμαστε να πάμε,  στο «Χυτήριο» θέατρο όλα είναι πιο εύκολο να συμβουν, εκεί θα μας δείξει τους δρόμους που έχει ανακαλύψει τα τόσα χρόνια περπατώντας με το αστείρευτο ταλέντο και χιούμορ που διαθέτει.

Ένας μοναδικός πρωτοπόρος  ερμηνευτής με εξαιρετικές ικανότητες, ένας δυνατός δημιουργός με πλήθος εικόνες και ήχους. Καλεσμένη του στο τραγούδι θα είναι Τρελή Μιλιά Κατερίνα Κωνσταντίνου, με κάποιες πρωτοεμφανιζόμενες δικές τις συνθέσεις και Ο Γιώργος Βούρος στο πιάνο.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης  10:30

Επιβάρυνση 6 ευρώ πάνω στο πρώτο ποτό.

Χυτήριο θέατρο
Ιερά Οδός 44
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3412313

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here