13/12/2011
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργης Χριστοδούλου, συνεχίζοντας τις ζωντανές εμφανίσεις και την προώθηση του πρώτου ισπανόφωνου άλμπουμ του “flâneur” – μετά την παρουσίαση στο forum του κεντρικού Fnac της Βαρκελώνης –  βρέθηκε στις αρχές του Δεκέμβρη στη Μαδρίτη όπου παρουσίασε τα νέα του τραγούδια στον πολυχώρο των αδερφών Trueba “La buena vida” και παραχώρησε συνεντεύξεις και ακουστικά sessions στην κρατική ραδιοφωνία, στους σταθμούς Radio Tres (το νεανικό κρατικό ραδιόφωνο) και το Radio Exterior.

Στο μεγάλο ιδιωτικό καταλανικό κανάλι 8TV το οποίο κάλεσε για δεύτερη φορά ύστερα από απαίτηση των τηλεθεατών και παρουσίασε το Γιώργη ως “τον πιο ισπανό έλληνα καλλιτέχνη”, τραγούδησε ζωντανά το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, συνοδευόμενος από ένα ζευγάρι της ομάδας swing, LindyHop.Cat.

Το “flâneur ” έχει αποσπάσει ως τώρα άριστες κριτικές από τις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά και έχει συμπεριληφθεί στο airplay των περισσότερων και πιο σημαντικών σταθμών της Ισπανίας.

Οι live εμφανίσεις του Γιώργη Χριστοδούλου ή όπως τον αποκαλούν οι Ισπανοί «Giorgis Flâneur» συνεχίζονται σε Βαρκελώνη έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Ο Γιώργης θα εμφανιστεί στην Αθήνα, σ’ ένα ξεχωριστό και γιορτινό flâneur session, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς(31/12) στο Pure Bliss – στον πεζόδρομο της Ρόμβης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here