9/12/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Ο Γιώργος Μαργαρίτης κάνει κίνηση ματ και επιστρέφει με μια δισκογραφική δουλειά-έκπληξη! Όταν άλλοι ομότεχνοί του αδυνατούν να βρουν σύγχρονο και ικανό υλικό για να δισκογραφίσουν και αναμοχλεύουν τα ήδη πολυφορεμένα τους τραγούδια, ο λαϊκός τραγουδιστής που δεν εφησυχάζει ποτέ κυκλοφορεί νέο album και συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς.

margariths

Ο κατάλογος είναι μακρύς και περιλαμβάνει ονόματα όπως του Σταμάτη Κραουνάκη (υπογράφει το τραγούδι “Δια ταύτα” που αποτελεί το τραγούδι των τίτλων του νέου, ομότιτλου σήριαλ του Λάκη Λαζόπουλου), του Δημήτρη Παπαδημητρίου, του Γιώργου Ανδρέου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Λάκη Παπαδόπουλου, του Γιάννη Μηλιώκα, του Βαγγέλη Κορακάκη, του Γιώργου Ζήκα, του Άγγελου Σφακιανάκη, του  Γιάννη Εμμανουηλίδη, του  Χρήστου Παπαδόπουλου (μουσική) και του Θοδωρή Γκόνη, Λάκη Λαζόπουλου, Οδυσσέα Ιωάννου, Κώστα Μπαλαχούτη, Κυριάκου Ντούμου, Σάννυς Μπαλτζή (στίχοι).

margariths 2

Στο album που φέρει τον τίτλο “Παίζουμε για την φανέλα” υπάρχουν και δύο ντουέτα του Γιώργου Μαργαρίτη, ένα με  την Πίτσα Παπαδοπούλου και ένα με  την Τζόρτζια των Μπλέ ενώ ένα  κομμάτι το ερμηνεύει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Λάκη Παπαδόπουλο. Η νέα δισκογραφική δουλειά, που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες με εφημερίδα ενώ τα νέα του τραγούδια ο Γιώργος Μαργαρίτης θα τα παρουσιάσει από τη νέα χρόνια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here