3/2/2014
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργος Οικονόμου επιστρέφει δισκογραφικά με 13 νέα τραγούδια που πλαισιώνουν τον τρίτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Είμαι η σκιά μου». Ο δίσκος κυκλοφορεί σε επιλεγμένα δισκοπωλεία της χώρας, ως digital download στο CDBaby (itunes, amazon, etc), είναι διαθέσιμος στο Spotify, καθώς και για αγορά μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα www.giorgosoikonomou.gr

Την παραγωγή του δίσκου (και mixing & mastering) υπογράφει ο Nikodemos T. Η ηχογράφηση έγινε στο Sonic Ark studio στη Θεσσαλονίκη από τους Nikodemos T. και Ορέστη Βογιατζή, από τον Οκτώβριο 2013 έως τον Ιανουάριο 2014.

giorgos_oikonomou_cover_2014_02_001

Συμμετέχουν: Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα), Αντρέας Καπετανάκης (μπάσο), Πέτρος Παρασκευάς (κιθάρες), Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο) και η Ρούλα Μανισάνου.

Τις φωτογραφίες του artwork υπογράφει ο Πάνος Μισαηλίδης (P2photography) με την υποστήριξη της tkproject.gr

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι η παραγωγή του δίσκου πλαισιώθηκε από την επιτυχή ολοκλήρωση του crowdfunding project του τραγουδοποιού στο groopio.gr Ο δίσκος κυκλοφορεί για ακόμη μία φορά ως ανεξάρτητη παραγωγή από την GO Music Productions.

Ο τραγουδοποιός έκανε το ντεμπούτο του το 2010 με τη «Φιγούρα στο δρόμο», ενώ το Δεκέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερό του δίσκο με τίτλο «Μες στη σιωπή μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here