24/6/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού δίσκου με τίτλο “Πιο Κοντά Σου”, ο Γιώργος Τεντζεράκης θα βρεθεί στο φιλόξενο χώρο του Small Café στον Πειραιά, την Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Στο πρόγραμμα αυτό θα παρουσιάσει τα καινούργια του τραγούδια, τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ήλιε Μου” όπως και αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική και ξένη σκηνή με τη συνοδεία ένός μόνο μουσικού.

Ο Γιώργος Τεντζεράκης εκπροσώπησε τον περασμένο Σεπτέμβριο την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό EuroVoice με το τραγούδι “Τι Παραπάνω” και κατέκτησε την τέταρτη θέση. Το “Τι Παραπάνω”, όπως και τα περισσότερα τραγούδια του νέου του δίσκου είναι του καταξιωμένου δημιουργού Θάνου Παπανικολάου, ενώ τέσσερα τραγούδια υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος. Επίσης στο δίσκο συμμετέχει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Μιχάλης Εμιρλής σε δύο ντουέτα με τον Γιώργο Τεντζεράκη.

Μετά από μια πετυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, αρχικά με την Δέσποινα Ολυμπίου και τον Γιώργο Σαμπάνη και στη συνέχεια με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο Γιώργος Τεντζεράκης συνέχισε με ιδιαίτερη επιτυχία τις εμφανίσεις του στον Ρυθμό Stage τον Μαΐο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη χρονιά ο Γιώργος είχε πραγματοποιήσει sold out εμφανίσεις όλο το χειμώνα παρέα με τον Βαγγέλη Ασημάκη και τον Παντελή Καναράκη σε ένα σχήμα που συζητήθηκε πολύ και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Γιώργος Τεντζεράκης έχει ξεχωρίσει για την σκηνική του παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του.

Small café
Αριστοτέλους 10 (πίσω από το Δημαρχείο Πειραιά)
Τηλέφωνο: 210 4297236

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here