10/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Δέκα μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, η Rihanna αποκάλυψε τους τίτλους των τραγουδιών που περιλαμβάνει. Το έκτο άλμπουμ της τραγουδίστριας, αποτελεί τη φυσική συνέχεια του “Loud” που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι στις 12 Νοεμβρίου. Η Rihanna σκόπευε να προχωρήσει σε επανακακλοφορία του “Loud” με πρόσθετο υλικό. Μάλιστα το είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετούς μήνες μέσω twitter, αλλά τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε ανακοίνωσε, πάλι μέσω twitter, την απόφασή της να μην προχωρήσει σε μια «ενισχυμένη» επανακυκλοφορία του “Loud”.

Σκεφτόμουν μια επανακυκλοφορία του Loud, με πρόσθετο υλικό. Αλλά ο δίσκος είναι ολοκληρωμένος από μόνος του. Εκτός αυτού, αξίζετε κάτι καινούριο από την αρχή”, έστειλε μήνυμα στους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια, αν και αρχικά είχε δείξει τη διάθεση να δίνει πληροφορίες για το “Talk That Talk” σε κάθε φάση της παραγωγής του, τελικά διαμήνυσε ότι δεν σκοπεύει να ενημερώνει το κοινό, πλην της ανακοίνωσης ότι ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις. Η Rihanna, «έσπασε» τη σιωπή της λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ, που έχει προγραμματιστεί για τις 21 του μηνός. Με μια σειρά από φωτογραφίες που «ανέβασε» στο facebook, ανακοίνωσε τους τίτλους των τραγουδιών.

Βέβαια, ένα post μας μπέρδεψε και δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά αν ισχύουν και οι δεκαπέντε τίτλοι που η ίδια η Rihanna φαίνεται στις φωτογραφίες να έχει τσεκάρει σε έναν άσπρο πίνακα, καθώς κάτω από τη φωτογραφία αναφέρεται : “Εκτός από το “Answer” και όχι με τη σειρά”. Γρίφος!

Εμείς θα αναφέρουμε τα 15 κομμάτια του Talk That Talk (ΤΤΤ) με τη σειρά που τα έγραψε η Rihanna στον πίνακα, αλλά με μια μικρή επιφύλαξη για το “Answer” :

We Found Love
You The One
Watch And Learn
Roc Me Out
Cockiness
Talk That Talk
Answer
Drunk On Love
Farewell
We All Want Love
Saxon
Fool In Love
Where Ya Been
Do Ya Thang
Birthday Cake

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here