26/2/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του. «Κουβαλά» στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!

Με αιχμή τη νέα δισκογραφική πρόταση του «Ζωής Παιχνίδια» (μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ, που ήδη έχει εξαντληθεί και βρίσκεται στη Β΄ έκδοση), η δύναμη της παρέας θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια σε έρωτες, στιγμές, βιώματα, ήττες μα και νίκες…

Για τέσσερα βράδια (14, 21, 28/03 & 04/04) στον Σταυρό του Νότου Plus θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια. Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την φωνή του.

Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος!

Mαζί του: η Σοφία Γεωργαντζή

zervoudakis_2013_09

Μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα)
Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο)
Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες)
Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο)
Παναγιώτης Κουτσουράς (Μπουζούκι)
Στέργιος Γαργάλας (Bιολί)

Οργάνωση Παραγωγής: NAMAN PRODUCTIONS

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975

Τιμή εισόδου: 12€ με ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here