2/3/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Βιωματικός, καυστικός, αυθεντικός, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης γνωρίζει πώς να αγγίζει την ψυχή του κόσμου με τις ευρηματικές μελωδίες του και τον κοφτερό και λυρικό του στίχο. Η επικοινωνία του με τον κόσμο είναι παροιμιώδης και στις συναυλίες του δημιουργεί ένα ζεστό κλίμα που οδηγεί στη λύτρωση μέσα από ένα πρόγραμμα άρρηκτης δομής. Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός κουβαλά την αύρα της Θεσσαλονίκης στην καλύτερη περίοδο της και έρχεται στην Μουσική Σκηνή Αυλαία από 2 Μαρτίου και για όλες τις Παρασκευές του Μαρτίου και  της πρώτης του Απριλίου, για να μας μυήσει σε όλη την γκάμα συναισθημάτων που πηγάζουν από τα τραγούδια του, τα οποία χρόνια τώρα έχουν το δικό τους φανατικό κοινό.

Πλαισιωνεται από μία σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, που γνωρίζουν πώς να μετουσιώνουν τις μελωδίες μέσα από εμπνευσμένα παιξίματα. Ο έρωτας σε όλες τις εκφάνσεις του αναπνέει μέσα από το διονυσιασμό και η θλίψη, ξυπνάει από το θυμό που διοχετεύεται έντεχνα με πολιτικές αναφορές και πινελιές αφύπνισης. Θα παρουσιάσει στιγμιότυπα από την καινουρια δισκογραφική δουλεια που βρίσκεται στα σκαριά, η οποία αναμένεται να ταράξει τα ύδατα, καθώς πρόκειται για μουσική βιογραφία της Ελλάδας των τελευταίων δεκαετιών, ειδωμένης μέσα από γεγονότα της ζωής του τραγουδοποιού.

Τον καμβά συμπληρώνει με μοναδικό τρόπο η νεαρή δημιουργός και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή, η οποία έχει καταξιωθεί ως το καλύτερο δείγμα γυναικείας τραγουδοποιΐας των τελευταίων ετών.

Το μουσικό σχήμα ελίσσεται εύκολα και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού. Από την Ανατολή στη Δύση, με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

Μουσική Σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός,
Τηλέφωνο Κρατήσεων  210-3474074

Ώρα έναρξης: 10.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here