10/12/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013, ο Δημήτρης Φάκος θα μας παρουσιάσει ζωντανά, στο Rockwood, τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Άγιος Ψεύτης» και δυνατές διασκευές απο την ξένη και ελληνική ροκ μουσική σκηνή…

Το album «Άγιος Ψεύτης»  αποτελείται από 9 κομμάτια στα οποία ο Δημήτρης έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική. Στο νέο album περιλαμβάνεται η καλοκαιρινή ραδιοφωνική επιτυχία «Καλοκαιριάτικα», η οποία απογείωσε τη διάθεση μας το φετινό καλοκαίρι.

Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η επανεκτέλεση του πασίγνωστου κομματιού «Καλύτερα μαζί σου και τρελός», σε στίχους του Σπύρου Γιατρά και μουσική του Αλέκου και της Ειρήνης Χρυσοβέργη.

fakos_afisa_2013_12_01

Σε pop – reggae τόνους, ο Δημήτρης Φάκος έρχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο και να ενώσει μουσικά το παρελθόν με το παρόν, υπενθυμίζοντας ότι τα παλαιότερα τραγούδια μπορούν να ακουστούν ακόμα και σήμερα σε πολλές διαφορετικές εκτελέσεις!

Η κυκλοφορία του νέου του album, συνοδεύεται απο την παρουσίαση του καινούριου Video Clip του «Καλύτερα μαζί σου και τρελός».

Μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη δουλειά σε σκηνοθεσία του Κώστα Μπακούρη, που αξίζει να παρακολουθήσετε και -γιατι όχι- να την μοιραστείτε με αυτούς που σας έχουν κάνει να μονολογείτε «Καλύτερα μαζί σου και τρελός… παρά μονάχος μου και λογικός» !

Ο Δημήτρης Φάκος, είναι ο δημιουργός των γνωστών επιτυχιών…
«Εμένα θες», «Για μας», «Σ’ αγαπάω και φεύγω» του Σάκη Ρουβά,
«Μαρκαδόρος», «Αναδρομικά» των Stavento,
«Σαν το φύλλο στον αέρα» του Γιώργου Σαμπάνη,
«Μπουρδέλο», «Τρέχει τίποτα» του Νίκου Μίχα,
και έχει συνεργαστεί μουσικά με την Τάμτα, τη Στεφανία Ρίζου, τη Χριστίνα Σάλτη, τους Τριημητόνιο, τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελεονόρα Ζουγανέλη, τη Δόμνα Κουντούρη, και άλλους πολλούς καλλιτέχνες.

Το album «Άγιος Ψεύτης» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

Είσοδος Ελεύθερη (Επιβάρυνση 4€ με το 1ο ποτό)

Rockwood Athens
Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων, Μουσείο, Αθήνα
Reserve: 6980762062

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here