20/4/2012
www.musiccorner.gr

Ο Ευτύχης Ζαρμπ, διευθυντής ωδείου, χορωδιών, μουσικός και παράλληλα συνθέτης και τραγουδιστής, έρχεται να μας παρουσιάσει σε μια όμορφη μουσική σκηνική βράδια, τη νέα του δισκογραφική  δουλειά με  τίτλο “στα δικά μας τα θρανία“.

Αξιοσημείωτη είναι η φιλική συμμετοχή των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Θάνου Μικρούτσικου, Γιάννη Ζουγανέλη και της δημοτικής παιδικής χορωδίας Λαυρίου. Τον έχουμε γνωρίσει από παλαιότερη συνεργασία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη σκηνή της “Σφεντόνας” αλλά και σε διάφορες περιοδείες συναυλιών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα αξίζει να αναφέρουμε κι άλλες πολύτιμες και αξιόλογες συνεργασίες του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Μάνο Ξυδούς και τον Λάκη Παππά.

Το cd κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες και συμμετέχουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα τραγούδια “ανώριμα ρεφρέν” και “η πιο ζεστή μπαλάντα μου”, ο Θάνος μικρουτσικος στο “τραγουδάκι” και ο Γιάννης Ζουγανέλης στο “η Ελλάδα που αγαπώ”.

Οι ενορχηστρώσεις της καινούριας του δουλειάς στα δικά  μας τα θρανία ανήκουν στον κορυφαίο του είδους Χριστόφορο Κροκίδη, με  παραγωγή του Γιάννη Ζουγανέλη για την “Αυλός” και με στίχους των Ευτύχη Ζαρμπ, Χρήστου Προμοίρα και Μιμής Τατάκη.

Το live θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 – ώρα 20.00 στο
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here