9/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 26/7 στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Ηλίας Ανδριόπουλος, με  επιτυχίες διαχρονικές στο ενεργητικό του, δίκαια κατέχει μία περίοπτη θέση στη λιγοστή συντροφιά των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών.
Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα παρουσιάσει ένα απάνθισμα των έργων του, με γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια του. Αγαπημένα τραγούδια από τους κύκλους «Γράμματα στο Μακρυγιάννη», «Λαϊκά Προάστια», «Προσανατολισμοί» «Αργοναύτες» και  «Ωδές» θα πλημμυρίσουν το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου για δύο μαγικές βραδιές την Παρασκευή και το Σάββατο 26 και 27 Ιουλίου 2013.

Αndriopoulos_Epidavros_2013_07_001

Μαζί του ένα κουαρτέτο  κλασικού κλίματος, που αποτελείται από  πιάνο, βιολί, βιολοντσέλο και μαντολίνο, θα αποδώσει μοναδικά τις συνθέσεις του Ηλία Ανδριόπουλου, μέσα από νέες και φρέσκες ενορχηστρώσεις του συνθέτη.

Το πρόγραμμα και τις δυο βραδιές θα ερμηνεύσουν οι εξαίρετοι καλλιτέχνες:
Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Θεοδώρα Μπάκα.
Φιλική συμμετοχή η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή.

Στο τέλος των παραστάσεων, στις οποίες επιχειρείται να καταγραφεί η διαδρομή στο μουσικό και τραγουδιστικό πλούτο του Ανδριόπουλου, ο ίδιος ο συνθέτης θα καθίσει στο πιάνο και θα τραγουδήσει ανέκδοτες συνθέσεις του.

Παρασκευή – Σάββατο
26 και 27 Ιουλίου 2013

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
Παλιά Επίδαυρος – Αργολίδα

Τηλ. 2753 0 22026 & 22096

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here