11/9/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΔΑΝΤΗΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Χρήστος Δάντης έρχεται για πρώτη φορά στο Βεάκειο με τον “Ηλεκτρικό Έρωτα”, μία μουσική παράσταση που περιέχει τις μεγάλες αγάπες/επιτυχίες της 20χρονης διαδρομής του. Η τελευταία συναυλία της φετινής χρονιάς για το όμορφο αυτό θέατρο του Πειραιά, συνδέεται με την καταγραφή μιας πορείας με συναισθηματικές και ηχητικές “εντάσεις”.

“Τραγούδια και Συναισθήματα στην πρίζα”, όπως δηλώνει ο Χρήστος Δάντης. Από το “Πάει η αγάπη μου” στο “Κάποιος σ’ αγαπάει”, από το “Κομμάτια” στο “Δωμάτιο”, από το “Ψάξε Με” στο “Παλιό μου Παλτό” και από ‘κει στα πιο πρόσφατα “Μοναξιά μου για πες” και “Μια φορά κι έναν καιρό”, ξεδιπλώνεται ένα ηλεκτρικό-μουσικό παραμύθι. Αφηγητής και πρωταγωνιστής είναι ο Χρήστος Δάντης, ερμηνευτής και δημιουργός πολλών από τα αγαπημένα τραγούδια της διαδρομής.

dantis_2013_09

Αυτή η τελευταία του ιδιότητα, είναι και η αφορμή να προτείνει στον αγαπημένο του φίλο Πασχάλη Τερζή να τον φιλοξενήσει, συνοδεύοντας με την μπάντα του τις επιτυχίες που μοναδικά σφράγισε, όσες φορές συνεργάστηκαν.

Η μεγάλη αγκαλιά του τραγουδιού, αυτή η γειτονιά της αγάπης, θα ενωθεί στο “λοφάκι της Καστέλλας” με τους ήχους,τις φωνές και τις εκπλήξεις μιας βραδιάς που θα μείνει ψηλά στις μνήμες και τις ψυχές μας, όπλο απέναντι σ’ έναν Χειμώνα που έρχεται και χρειάζεται δύναμη για να τον παλέψουμε.

Και γκάζια, πολλά γκάζια!!! Ηλεκτρικά!!! Ηλεκτρικός Δάντης λοιπόν, με έρωτα για τη Μουσική και τα Τραγούδια.

Συμμετέχουν:
Αλεξάνδρα Κόνιακ
Ifigenia Atkinson
Εύα Τσάχρα

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Τιμή εισιτηρίου: 12 €
Ώρα έναρξης: 21:30

Σημεία προπώλησης:
Κινηματογράφος ΣΙΝΕΑΚ: Καραΐσκου 102, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς. Ώρες: 9:00-15:00 & 18:00-22:00, τηλ. 210 4225653
Καταστήματα PUBLIC: Πειραιάς, Σύνταγμα, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Άγιος Δημήτριος, Χαλάνδρι & The Mall Μαρούσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here