9/12/2013
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 13/11  στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΚΑΒΑΦΗΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Πάνω από εκατόν είκοσι χρόνια μετά το πρώτο του ταξίδι το καλοκαίρι του 1901, ο ποιητής επισκέπτεται ξανά την ελληνική πρωτεύουσα για τρεις μέρες, στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

“Οικοδεσπότης” του μεγάλου Αλεξανδρινού το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών. Στο τριήμερο κ.π.καβάφης@μέρες_του_2013 γνωστοί  καλλιτέχνες αλλά και εκπρόσωποι της νέας γενιάς προσεγγίζουν την ποίηση του Καβάφη μέσα από τις παραστατικές και εικαστικές τέχνες, τον κινηματογράφο και την λογοτεχνία.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συναυλία μελοποιημένης ποίησης από τον Θάνο Μικρούτσικο

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου | 20:30 | Αίθουσα Θεάτρου

mikroutsikos_2013_12_01

Ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη μελοποιημένα από τον Θάνο Μικρούτσικο. Στη συναυλία συμμετέχουν:

Κώστας Θωμαΐδης – τραγούδι, μαντολίνο
Θύμιος Παπαδόπουλος – φλάουτο, κλαρινέτο, μπανσούρι, σοπράνο σαξόφωνο
Δημήτρης Παπανικολάου – αφήγηση
Θάνος Μικρούτσικος – πιάνο

Εισιτήρια για τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος, 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00-14:00), www.mcf.gr, και στα καταστήματα Public (Σύνταγμα, Πειραιάς, Γλυφάδα, Άγιος Δημήτριος-Metro Mall, Μαρούσι-Athens Mall): Γενική είσοδος € 12,00 / Μειωμένο € 7,00 (μαθητικό, φοιτητικό, κάτω των 26, άνω των 65, άνεργοι, ΑΜΕΑ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here