26/3/2014
www.musiccorner.gr

Ο Λάκης Παπαδόπουλος θα περάσει από το Sirocco’s 2 στη Γλυφάδα για μία και μόνο εμφάνιση την Παρασκευή 28 Μαρτίου.

Ο Λάκης γιόρτασε πρόπερυσι τα 30 χρόνια δημιουργίας στο τραγούδι σε μια πολυπληθή συναυλία στη ”Τεχνόπολη ” του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Μαζί με φίλους αγαπημένους, τόσα χρόνια συμπορευτές στη μουσική, είπαν τραγούδια από τη μεγάλη καριέρα του Λάκη και ως ερμηνευτή και ως δημιουργού.

Ερμηνευτής με ξεχωριστό τρόπο, πηγαίος, αυθόρμητος, με το δικό του γνωστό χιούμορ, έχει να καταθέσει πάμπολλες συνεργασίες στο ενεργητικό του, που αντέχουν στο χρόνο και αγαπάει ο κόσμος. “Σερενάτα”, “Τσάι γιασεμιού”, “Κουρσάρος”, “Εσύ εκεί”, “Και θα χαθώ”, “Το παλιό μου παλτό”, “Έλα γοριλάκι”, “Τσίχλα δίχως ζάχαρη”, “Για να σ’ εκδικηθώ”, “Μενεξεδιά”, “Έγινα για σένα Τούρκος” και τόσα άλλα…

Αρλέτα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Μητροπάνος, Ελένη Δήμου, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ονιράμα, Stavento είναι ορισμένοι μόνο από τους ερμηνευτές με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Αιώνιος έφηβος και ακούραστος εργάτης της μουσικής θα μας καθηλώσει σε ένα πέρασμα τόσων χρόνων μουσικής στο stage του Sirocco’s στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας.

lakis_papadopoulos_afisa_2014_03

Μαζί του οι μουσικοί:
Παντελής Αμπαζής
Στέλιος Μακρυπλίδης

Sirocco’s 2
Κωνσταντινουπόλεως 8 (Μπιφτεκούπολη), Γλυφάδα

Κρατήσεις απαραίτητες: τηλ. 210 8941790

Έναρξη στις 22:00

Είσοδος με ένα ποτό 15 ευρώ. Μπουκάλι 80 ευρώ (4-6 άτομα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here